STAND BY ON THE BLOG

3620

Bloggen går på pause

Hvilket ikke er med min gode vilje, med mit hjerte eller med så meget andet end fornuften og viljen til, at passe bedre på mig selv. Jeg har længe hængt i kantstenen med et hoved, der nok har lidt for mange bolde i luften. Især for mange bolde, der involverer skærmarbejde.

Jeg har lavet en lille øvelse og har noteret alle de ting jeg laver og bruger min tid på, på forskellige post it’s og delt dem op i skærmarbejde og ikke skærmarbejde. Faktum er, at skærmsiden er for fuld og jeg har derfor nøje måtte granske, hvad jeg kunne undvære. Jeg har blogget i 2 år og jeg har været SÅ glad for det – ikke mindst for jer, der læser med og jer, der har gjort, at jeg har haft lyst til at skrive igen og igen, selv med ondt i hovedet. Det har givet mig så meget og har hjulpet mig videre fra de forskellige faser, man nu engang går igennem. Men jeg arbejder et par timer om ugen nu og jeg kan mærke, at det vil jeg utrolig gerne beholde – jeg har kæmpet langt for at nå hertil og det er noget, jeg gerne vil prioritere.

1101975221025751385hVUq6krc

Jeg har holdt blogpause før – og det er umiddelbart det, det er, og ikke et farvel for evigt. Der er gået et 1 år siden jeg fik mit fleksjob og det har jeg brugt på at finde ud af, hvad dagene skulle gå med. Efterhånden kan jeg se, nu hvor jobbet er ved at være kørt ind, at det ikke går op og at jeg skal tænke over, hvordan det hele skal være. Så jeg tager en tænkepause. Hvad kan jeg og hvad vil jeg – to ting der ikke altid går op i en højere enhed. De ting jeg vælger fra nu, er noget jeg i mit hjerte elsker at gøre og som giver mig en følelse, intet andet kan give. Så det er ikke nemt, men det er det jo ikke med sådan en hjerne der ikke vil særligt meget og en sjæl der vil så meget.

Hvis i vidste, hvad jeres kommentarer og likes har gjort ved mig af gode ting. Det har vendt dage fra elendigheder til lykke. Tak for al jeres støtte indtil nu og for jeres søde beskeder. Overvejer du selv at starte, så gør det. Kast dig ud i det. Det at dele ud af sig selv, både glæder og sorger, er noget der beriger os allesammen og bringer os tættere på hinanden, i denne nogle gange lidt fremmede verden. Didde’s blog, Kirsten’s blog, Anne’s blog er der stadig – besøg dem. De er for seje, mega cool og jeg kan ikke undvære dem.

Vi ses snart igen 🙂

Ps. Jeg kan anbefale post-it-legen. Den giver et klarsyn og viser en vej, som var svær at se inden.

Pps. Det gjorde av at skrive denne post. Det er hårdt, at vælge fra!


English:

I am taking a break from blogging. It is not with my heart or my good will, it is only due to the fact, that I have too much screenwork in my life. I have been working a year now since I got my first real job after my concussion, and it has taken so long to find my place. To find out, how much energy it takes and how much else I have to put aside to be able to work. Because work is also a passion of mine – I have worked hard to get this job and I work hard every week trying to keep it. It is my choice and as long as this feels right, I must evaluate what else I do on the computer, since my brain is not really getting much better, when it has too many activities. 

I wrote down all that I love and have to do on little post it’s and devided it into screenwork and non-screenwork. There where just too many yellow post it’s on the screenside, and I then had to choose, what to put on stand by. This is not a goodbye, this is a thinking break. Thank you so much for all your support, your comments and your e-mails. I am a massive fan of all of you and you have changed my life! Take care of yourself and your brain! 

tumblr_n8uuvlJ5Bs1sb9nmuo1_500

Reklamer

6 tanker omkring “STAND BY ON THE BLOG

  1. Hej Charlotte

    Jeg opdage først dette nu – øv, er ked af du går på pause! Men samtidig utrolig forståeligt og stærkt, at du vil prøvet at styre din tid bedre – noget, jeg bestemt kunne lære af 🙂
    Alt godt til dig og tusind tak for alle de gode, positive blogindlæg. Du har virkelig hjulpet mig og mit humør mange, mange gange.
    Kh Sofie

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.