Small moments

Fine øjeblikke

Det er ikke så længe jeg sidst postede sådan et indlæg, men jeg har altså flere gode øjeblikke at dele. Der kommer ligesom bare flere af dem, jo mere tiden går og jo længere væk alt det kommunehalløj kommer. Især når man holder sin første ferie herhjemme i Danmark. Og de små øjeblikke nogle gange alligevel bliver lidt store. Når man får hængt den hylde op. Set sine venner. Set byen og spist lækker mad. Været lidt længe oppe, lukket computeren ned. Sende en besked til en gammel veninde, plante blomster på altanen og bare sidde der med en kop te og god samvittighed. Booke den næste ferie, få nye faste rutiner i hverdagen. Og nu kommer der en million helligdage, en koncert og lunere vejr. Jeg er stadig lidt på røven over, at man alligevel kan have sådan et rart liv, med sådan en dum hjerne.

Foråret er kommet og det er skønt – der skal bruges mange timer på altanen, og de første krydderurter og blomster er plantet. De her påskeliljer er fra et grønt område hvor jeg bor, synes de var meget fine i farven.

Jeg havde hyggeligt familiebesøg i min ferie og vi tog på kanalrundfart. Meget hjernevenlig sightseeing og god måde at se byen på. Tænker det er en god ide, uanset hvilke by man er i. Jeg var i Malmø for en del år siden, og der tog vi også en kanalrundfart for at se byen. Kan jo altid tage nogle snacks med i båden, solbriller og bare kigge ud på alt det, der sejler forbi.


Når man ikke skal arbejde, har man jo pludselig overskud til andre ting. Som at se sine veninder og tage på papirøen på årets flotteste aften indtil nu. Lækker mad og udsigt, et bål og månen. Gad jeg godt lidt hele tiden. Eller en picnic på stranden, som jeg gjorde med en vennegruppe for et par år siden. Selina, vi skal gøre det igen!


København er jo bare så fin, med udsigter og solnedgange og jeg er bare typen, som godt kan li at fange det på et billede, så jeg kan kigge på det igen og igen og huske på, hvor pænt det faktisk var. På den måde varer øjeblikket lidt længere.  

Ferier = lækker mad og det fik jeg på Kødbyens Madmarked, hvor jeg hang ud en lørdag, indtil der blev lige crowded nok. Det er ellers et hyggeligt sted, med mange forskellige madmuligheder. Det her var majsbrød, grillet, med pesto og koriandersalat. Godt for hjernen også tænker jeg.

Bare lige et lille opturscitat, som jeg gik forbi på en gåtur.


English:

Some snapshots from my holiday, the first one at home since I got a job last year, a concussion friendly one 🙂 I do actually feel very blessed, that I can have so many nice moments, with this annoying and tired brain. I guess as times passes and you are resolved job wise, you get more energy and can manage more social activities. Seeing friends, eating by the habour, walking and seeing family. And the last photo – a quote that goes out to all of us.

Reklamer

6 tanker omkring “Small moments

  1. Dear Charlotte….you are right….small moments are very good for everyone. Nice words and photo’s. Have a nice weekend♡♡♡

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.