Storytel – anbefaling

Storytel – lydbogsapp

Jeg har været så heldig, at få lov at afprøve Storytel i en længere periode. Storytel er lydbøger og e-bøger på mobilen eller tabletten, hvor man via en app læser eller aflytter bøger. Jeg er vild med denne app, så meget, at jeg gerne betaler prisen modsat de gratis muligheder der ellers er (som fx. netlydbog.dk eller E17 nota). Og jeg får ikke penge for at sige det – det er bare ærlig snak.

Fordelene ved Storytel er i mine øjne mange:

  • Innovativt og nemt at bruge
  • Download op til 5 bøger offline ad gangen (især er det rart at lytte til bøger med flyfunktionen sat til, så man får helt ro) med bare få klik
  • Man kan sætte timer til, så bogen sætter sig selv på pause (en stor fordel når man som regel falder i søvn)
  • Mange genre og dertilhørende titler
  • Nyhedsbreve med boganbefalinger (som man nemt kan frasige sig, men nogle gange mangler man også lige lidt inspiration)

Jeg vil også meget gerne nævne de gratis alternativer der findes, i en anden post, men i første omgang får Storytal max antal stjerner i min bog. Jeg kører lige nu på et 6 måneders abonnement, jeg fik i fødselsdagsgave i december. Jeg har altid en lydbog klar på enten iPhone eller iPad, og den husker hvor man er kommet til, uanset hvor du lytter. Det gør det altsammen super nemt at bruge, og det er noget min hjerne kan lide!


Jeg har lyttet til mange krimier, klassikere og enkelte afstikkere, der har fanget min interesse. Fx. “Et helt nyt liv” af Lisa Genova, som faktisk ikke er en specielt velskrevet eller god bog… 🙂 men den handler om en person der får en hjerneskade og historien fortælles af den der har fået en hjerneskade – der var en del jeg kunne relatere mig selv til i denne bog. Lige nu lytter jeg til “Uro” af Jesper Stein, en god og nem krimi.


English:

A big recommendation for Storytel – audiobook app. Easy, innovative, few steps for offline listening. If you have Storytel in your country, it’s worth the money! My brain thinks so 😉 We have some free alternatives in DK, but they require more steps. This is very brain-friendly! 

Reklamer