Small moments 

At gå kold…

Efter sidste uges oplevelser, gik jeg mildest talt en smule kold. På kanten til et kollaps, ikke et af de farlige, bare et af dem hvor det er virkelig svært at rejse sig og man bare vil sove hele tiden. Så det har jeg gjort. Men når jeg har været vågen, har jeg forsøgt at samle på gode øjeblikke.Jeg har passet en lejlighed og har haft lidt lækker mad med derop. Denne glutenfrie panini fra Vita Boost i Torvehallene. En dyr men lækker fornøjelse.

Forkælet nogle med gule påskeblomster og citatet kan man aldrig høre for mange gange 🙏🏼 Helt så nemt er det jo ikke, men alting er lidt nemmere med ja-hatten på.

Det smukkeste forårsvejr har vist sit ansigt, og jeg er vild med det.  Ovenstående solnedgang må siges at være en af de pæneste (og heldigt jeg lige var vågen). Fra en altan på Vesterbro, hvor man kan kigge langt. I like.  

Torvehallernes smukke blomsterudvalg, pæne ting som man kan stå og kigge på – helt gratis. Herhjemme blomstrer påskeliljerne stadig.   

De her to små er blevet gode venner. Jeg passer den ene, og se dem lige. Twins! Min gamle dreng er livet op og begyndt at hoppe glad rundt igen, efter at have fået besøg af sådan en lille ung gut. Nuvel, der er også en del flere ulykker herhjemme..

Rigtig god og afslappende påske venter! Jeg har tænkt mig at få fat på noget jord, på mirakuløs vis få det båret op i lejligheden og gøre altankasser og krukker klar til plantning i næste uge. Det er en lille smule min yndlingstid nu, med altanplantning. Så godt for hovedet!


English:

So after last week, I hit the wall and have been sleeping on off since then! I cannot just keep going (even though its tempting!), so I have rested a lot and tried to have as many small good moments, when I was awake. I have showed some of them here – beautiful sunset at my brother’s flat, pretty flowers (I love flowers!) both home and out at a foodmarket, nice glutenfree panini when housesitting and my to furry boys cuddling up at each other. They give me so much joy everyday, even better than TV (sometimes..). Happy easter – take care! 

Reklamer