What a week!

Hundepasning, radio og Kronprinsesse

Den sidste uges tid har været ualmindeligt spændende og anderledes – vigtigst af alt har den uge mindet mig om, at man kan få muligheden for at opleve noget nyt, hvis man tør springe ud i det. Det skal man bare gøre! Selvom man bliver nervøs og får tanker om man kan gøre det godt nok. Man gør det så godt man kan, og tager erfaringen med videre.

Først sagde jeg ja tak til at passe hund. Det er der jo som sådan ikke noget vildt ved. Men hunden skulle luftes og det betød, at jeg også blev luftet. Mere end jeg plejer. Og jeg kunne mærke hvor vigtigt det var og at jeg ikke må glemme det. Og jeg har faktisk gået lige siden. Har fundet ud af, man godt kan gå en tur, selvom man skal noget andet senere på dagen. På nogle dage. Virkelig en god gevinst. Udover alt det hyggelige det indebærer at passe den sødeste labrador selvfølgelig.

Så sagde jeg ja tak til at komme i radioen. Sidste fredag var jeg forbi P4 KBH – morgen og fortælle lidt om hvorfor jeg synes, at man skal bruge cykelhjelm. Selvom jeg ikke havde været i radioen eller i DR byen før og derfor lige skulle finde P4’s lokaler i morgendisen osv. Men det var sjovt! Værten var enormt rar og i det hele taget var det en god oplevelse. Jeg var ikke så nervøs, før jeg stod foran mikrofonen og skulle snakke. Følelsen af det er live er sådan lidt nervepirrende, for man kan ikke tage det om. Af det lærte jeg (igen), hvor vigtigt det er at dele sin historie og på den måde forhåbentligt sætte hjernerystelse på dagsordenen for bare lidt flere mennesker. Bare få 1 mere til at cykle med hjelm. Det synes jeg faktisk aldrig, man skal sige nej til.

Dernæst sagde jeg ja tak til at være blomsterpige for H.K. H Kronprinsesse Mary, i forbindelse med den nationale Hjerneuge og forpremieren på den amerikanske film “Concussion”.  Det kunne jeg skrive om i tusinde ord, det var bare noget helt særligt for mig at stå der og have det øjeblik. At se hende stå ud af bilen, smile varmt og skabe øjenkontakt. At give hende blomsterne, et håndtryk og snakke med hende kort. At hun, som protektor for 2 af de andre store foreninger, mødte op til dette arrangement, som Hjernerystelsesforeningen også var en stort del af. At se foreningens logo på lærredet, sammen med alle de andre. Jeg synes det var kæmpe stort, det hele, især fordi mit liv jo er forholdsvis stille ellers. Jeg var frygtelig nervøs, havde øvet mig i at neje med en bøtte basilikum, uden at dejse om i de høje laksko jeg havde lånt i dagens anledning. Af det lærte jeg, hvor stor en oplevelse der kan komme ud af at sige ja tak. At selvom man har hjernerystelse, er der store og varme oplevelse der venter på en derude.


English:

This past week has been quite a big experience for me! 3 big things happened – well, dogsitting is not a big thing, but it showed me that I can walk more than I thought. More short walks, instead of one long one. That I can actually take a walk the same day, that I have something else planned. Some days. So I have actually walked ever since!

Then I was in the local radio, telling my story about my concussion and talking about how important it is to wear a helmet when you cycle. From this I learned, that it is always important to tell your story – maybe one more will wear of helmet now! And then, the biggest experience in a long time, I was asked if I wanted to hand flowers to the Danish Crownprinces, to a premiere of the “Concussion” movie. This was amazing, such a lovely experience I had meeting her! I am so grateful for this, living my quiet life, this showed me that there is a lot more good things to come! 🙂

Reklamer

2 tanker omkring “What a week!

 1. Waaaw! That is so amazing!!! Meeting a princess 😀
  And dogs are such great companions, thanks to this dog you shifted your limits, how great is that!
  And of course: BIG congrats on the radio-interview, for me you are now officially famous!
  Keep on that path of wonders 😉 XXX

  Liked by 1 person

 2. Thanks for your lovely reply sweet Astrid! I hope you are well, after what happened the other day. My thoughts go out to all of you ❤

  The path of wonders, I love this frase! You are already joining me 🙂

  Like

Der er lukket for kommentarer.