Crush på tegninger

yoga

Anbefaling til en blog..

Hermed en lille mandagsanbefaling til en blog, som jeg følger og som ikke kræver det store. Marens Blog rammer plet på hver eneste illustration. Der er ikke meget tekst der skal læses, eller afsnit man skal forholde sig til. Der er bare en tegning, som siger så meget med dens få linjer. Man smiler lidt. Man griner højt. Man genkender. Jeg er fan! Især er mange af dem lidt sjove, fordi man som hjernerystelsesramt kan genkende det med ikke rigtig at orke at lave noget.. det er der sjovt nok mange af dem, der handler om…. 😉 

Jeg har lagt nogle af mine yndlings herind, men anbefaler på det kraftigste man hopper over og følger Maren på instagram eller via hendes blog.

reol


hemmelighed


opvask


brsit


enhjørning


 

English: Sorry this is only for Danish readers 🙂 It’s a recommendation of a great and funny illustrationblog! 

Reklamer

2 tanker omkring “Crush på tegninger

Der er lukket for kommentarer.