Remember when?

unspecified-5

New York…

I morges sad jeg i en tandlægestol og havde meget ondt i både tænder og kæbe, og for at aflede mig hang der et Samsung TV ovenover mig, der viste billeder af verden over. Mest natur. Og jeg fik også lyst til at opleve noget andet, end den tandlægestol (lige der ville alt andet være okay…). Men at opleve andet end København, end Danmark. Jeg tænkte på den sidste “store” tur jeg havde ud i verden. Det er også der, mit coverbillede til bloggen er fra – to uger i New York i højsommeren 2012.   

unspecified-21unspecified-9

unspecified-23

unspecified-13

Turen skete 4 år efter jeg faldt på den cykel og slog hovedet og jeg vil lige sige, at jeg aldrig troede jeg skulle til New York. Eller ihvertfald ikke lige foreløbigt. Det føltes umuligt, efter de mange nederlag jeg på det tidspunkt følte jeg havde oplevet igennem min hjernerystelse. Men en masse heldige omstændigheder gjorde, at det var muligt og afsted kom jeg altså. Hvis man kender mig, og ved hvor glad jeg bliver herhjemme for bare en kop varm te og en gåtur, så ved man også hvor meget det betød at stå der i New York’s gader, sådan lige pludseligt.

unspecified-14unspecified-4

Jeg er total vild med den by og følte faktisk lidt, at jeg var med i en film hele tiden. Der var grønne parker, der brød de mange betonbygninger. Men vilde bygninger. Høje. De omslutter en, på en helt særlig måde. Passer lidt på en faktisk. Man fik helt ondt i nakken af at kigge opad hele tiden, men det var svært at lade være og lade sig svimle væk i denne fantastiske by.

unspecified-11unspecified-16unspecified-12

Jeg lavede alle de ting andre også laver i New York, men var også så heldig at få billetter til Late Show med David Letterman. Hvem havde troet at man lige fik sådan et par i hånden, midt på Times Square? Der kan ske små mirakler alle steder.

unspecified-18unspecified-7

unspecified-1

Men hvordan kunne jeg så rejse.. sådan som jeg går og har det .. og var jeg ikke total smadret undervejs og efter… Helt vildt! Det tog lang tid at komme over. Men jeg var tilpas stabil til, at det gik an. Og drømmen gik tilpas meget i opfyldelse, så jeg ikke kunne sige nej. Der er ca. en million forbehold og gode tips til at rejse med et rystet hoved, men lige nu vil jeg bare huske tilbage på turens gode øjeblikke og huske på, at en dag kommer der en ny tur. En ny tur, som overrasker og giver samme følelse af at være i live igen. En tur, man lever på i flere år. En dag vil du måske også opleve, at en af dine drømme går i opfyldelse. Hæng i – det skal nok komme.

unspecified-20

unspecified-6unspecified-26


English:

Just remembered my trip to New York in 2012. This morning I was at my dentist, with pain in teeth and just wishing myself to be somewhere else – really anywhere at that time! So I thought of my New Yorker trip, a trip I thought would only happen many many years in the future. Suddenly one day, the possibility was there and I saw myself in NY! 

It was a dream that came true. I am so grateful for this – if you know me, and know how much I appreciate the little things like a cup of tea or a little walk, then imagine how happy I felt, standing in the streets on New York, looking up towards the sky, the building surrounding me in a comforting way, the urbant and vibrant atmosphere. 

I just want to say, that some day this might be you. Or some day, another dream of yours will maybe come true. Just wait for it. 

Reklamer