Helping out 

Tulipanerne blomstrer ..

.. og det gør de for både 2 og 4 benede ❤ Det lille gråhåret pelsdyr bestod lige pludselig ikke kun af (meget) blød pels og knogler men også af en hurtigt voksende knude. Den kunne selvfølgelig ikke få lov at blive, så afsted til dyrlægen med os og igang med en operation. Jeg kender heldigvis verdens dygtigste dyrlæge, og han har været totalt frisk lige siden. Her er han lige vågnet op hos dyrlægen, det lille pus. Tror ikke rigtig han har opdaget tulipanerne, der blomstrer for ham, men det gør de altså.

Da det var overstået, var det tid til at min søde mor også skulle forbi hospitalet og få ordnet ryggen. Så pasning af ham den bløde blev skiftet ud med pasning af hende den søde, et par dage på fyn med hospitalsbesøg, gøre barndomshjemmet hyggeligt til når hun kom hjem igen, give små marcipanhjerter og pæne tulipaner. Endelig, kunne jeg give noget igen, efter at mine forældre har gjort så uendeligt meget for mig under mit forløb med langvarig hjernerystelse. Det tog en masse energibrikker, men det er simpelthen ligemeget – for jeg kunne gøre noget for andre!

Det lyder måske ikke af særligt meget, sådan at kunne give et stykke chokolade, redde en seng og hente et glas saftevand, men for mig betyder det alverden! Det har handlet alt alt for meget om mig, uden jeg har villet det, de sidste mange år. Det føles helt rigtigt og rart, at balancen nu kan udlignes lidt. Jeg var også lige forbi og passe min lille nevø i aftes, så forældrene kunne tage i teatret. Altsammen noget, der gør mig SÅ glad og som jeg endelig føler, at jeg nu kan prioritere i de gode perioder. Det siger jo også noget om, hvor godt jeg befinder mig i mit liv og at overskuddet bare er større. I dag handler det dog om mig igen – jeg skal lade op, så jeg en anden dag kan gøre noget for nogle andre igen. Man må ikke glemme sig selv, og man skal kun gøre det, man føler sig klar til. Balance ❤


English:

It has been some busy weeks for me the last 2 weeks. My little rabbit had to be operated, but is now fully recovered and jumping around happy as ever! I bought these pretty tulips for him, but I am not sure he noticed. When he recovered, my mother had to operated as well in her back, so I went from taking care of a 2 legged to a 4 legged. I went to the hospital and visited her, I got my childhood-home cozy and nice for my mom when she back home and I gave her chocolate.

I cannot describe, how much it means to do something in return, for all that my parents have done for me since I got my brain injury. It feels amazing, it has been way too much about me and taking care of me, now it is time to return the favor and the love, and making a bed or getting a glas of juice for someone else. Also, yesterday I went by my brothers place to babysit my nephew, so that they could go to the theater. I am so happy that I can return something now! 

Today though, I must have a quiet day in order to get some energy to do something else, another day. It is important not to forget yourself and not to do too much, if you are not ready. I am just so happy everyone is well now ❤ 

Reklamer