I want to sleep 100 years

5d952f4399693140db4a7be135e6483c

Hovedet på puden

Jeg lægger mig på puden, træt som pokker, og vil bare gerne sove. I 100 år. Hver aften. Jeg er så træt, at jeg inde i mit hoved aflyser alle planer den næste uge og bestemmer mig for, at næste dag hedder nul skærm, nul det ene og nul det andet, men bare ligge i sengen og lade op. Batteriet er helt tomt. Sådan faktisk i minus. Men så vågner jeg næste morgen og står (de fleste morgener) op og kommer lidt i gang. Kigger lidt på skærme. Går en tur. Rydder lidt op. Har alligevel fået ladt noget energi op ved at sove. Hurra. Ser nogle søde mennesker og drikker te med dem. Laver mad måske, eller handler. Og keder mig lidt, alene i lejligheden. Så kigger jeg lidt mere på skærm, tegner lidt eller lytter til en lydbog, indtil jeg bliver så svimlende træt om aftenen, at jeg lægger mit hoved på puden og gerne vil sove i 100 år. Igen. Aflyser alle planer de næste 7 dage oppe i mit hoved. Igen. Indtil jeg vågner op igen, med lidt mere energi og starter forfra.. dag efter dag efter dag.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Der er om aftenen, i de der halvmørke timer, at jeg er lidt for god til at slå mig selv oveni hovedet. Tænker alt for meget på de ting jeg ikke skulle have lavet, der har gjort mig så utrolig træt. Hvorfor jeg lavede dem og hvorfor jeg ikke bare kunne afbalancere det, så jeg ikke havde lyst til at sove i 100 år hver aften. Men i aftes tænkte jeg, at nu skulle jeg stoppe med det selvbebrejdelse. Jeg gør jo det bedste jeg kan for at få noget godt ud af mine dage, her mange år efter jeg slog hovedet. Jeg vil blive bedre til at huske de gode ting hver aften og være taknemmelig over de oplevelser jeg har haft, selvom de har gjort mig så træt! Og glæde mig til at vågne, med lidt ny energi og et par energibrikker at bruge. 


English: Do you know the feeling, when you get so tired at night, that you can think of nothing else but to sleep, and you cancel all your plans the next 7 days in your head. Until you wake up the next morning, with a bit more energy, and get out of bed anyway (most days anyway). I lay last night and though to myself, how badly I used my energy and why I always was so tired at night. I decided it was time to stop with these negative thoughts, and instead think about some good things that made me happy throughout the day, get warm from these thoughts, and then go to sleep without any regrets. This is my new mantra ❤ 

IMG_1749

Reklamer

5 tanker omkring “I want to sleep 100 years

 1. Åh, hvor lyder det bare bekendt.

  Fx skulle jeg jo ikke sidde og læse dette.

  Men det er jo bare vores kontakt ud af hjemmets fire vægge. Og hvis ikke jeg gør det, er det mit mentale helbred der er på spil.

  Balance. Du gør det super godt 😘❤️🙏🏻

  Liked by 1 person

 2. Balancen er som et knivsæg.. Man føler konstant det vipper 🙄 og apropos at sove i 100 år, har det præcist sådan pt 💤💤 godnat herfra 🙏☺️

  Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.