Winter in the forest

For en måneds tid siden, da sneen var faldet i et tykt, blødt og stille lag, pakkede jeg en termokop og drog afsted mod Hareskoven lidt udenfor København. S-toget tog mig hele vejen derud og satte mig af foran skoven. Der var så smukt og roligt derude, også selvom vi var en del spredt ud over skovens vinger. Kulden var frisk og træerne stod skarpt.

Først del af skoven var nem at gå til, der var barnevogne og små børn der blev trukket på kælke. Vi var flere der mødtes og gik forbi hinanden, uden at sige andet end et lille nik. Vi var flere der tog billeder af den faldne sne og stod lidt stille og bare tog det ind.

  

På den anden side af sporet, var der mere terræn, som der nu kan være i den dansk skov og jeg synes kun at fare lidt vild.  Men der var så pænt og stille, så det gjorde ikke noget. Jeg frøs ikke, varmede mig på oplevelsen og den kælkebakke jeg gik forbi, fyldt med glade børn. Lige der havde jeg lyst til at kravle op og selv rutsje ned og være barn og fri igen, uden begræsninger.
  

I dag vågnede jeg til en lille smule sne igen, andre vågnede op til vinterferie og skiture. Jeg skal ikke på ski, men jeg skal mere ud i skoven. Både når der er sne og ikke sne. Naturen heler og gør godt indeni.


English: I went to a forest about a month ago, when it had been snowing. It was stunning, quiet and so beautiful – I could have been there all day. I got a bit lost, I found the road back to the train, I quietly said hello to those who passed me, I walked in the silent snow and I felt warm from the experience. The nature is healing. 

Reklamer

2 tanker omkring “Winter in the forest

Der er lukket for kommentarer.