Moments of January

Januar i billeder og ord. Fine flotte tulipaner i verdens pæneste vase. Jeg bliver aldrig træt af at kigge på pæne ting. Det er en hel aktivitet i sig selv. Det var første måned i 2016, et nyt år med nye oplevelser. Det var en meget blandet måned, med gode ting, (for) travle dage og et kanin der snuste til himlen. 

Havde venindebesøg i en weekend med de her lækkerier herunder – sammen med brunch på SULT, ny lak på neglene (en der holder i flere uger – winwin!) og gode snakke. 
Der var pæne eftermiddage, hvor lyset varede en lille smule længere. Jeg fik også kastet mig ud i en skovtur i snevejr, men de billeder fortjener næsten en post for sig selv. Det var et vinterparadis.

Det lille kæledyr brugte 1,5 uge af januar på at næsten dø fra mig, så der gik sygeplejerske i den – også om natten. Hvad man ikke kan grave frem, når liv skal reddes! Han er nu frisk og normal igen og tilbage til sig selv. Eller det vil sige, han er faktisk gladere end i flere år – måske skyldes det ham her på billedet, som vi har besøg af i øjeblikket ❤

Jeg var i Odense og tabte stort i kortspil. Til gengæld var jeg sammen med andre med til at afholde et foredrag for Hjernerystelsesforeningen og bagefter var der generalforsamling i København. Det var en måned, hvor jeg havde ekstra meget brug for de små øjeblikke. Jeg havde mange planer om at starte på nogle nye gode vaner, men nu tror jeg lige jeg tager dem 1 af gangen og sætter lidt lavere krav til mig selv – og lidt mere fokus på at nyde det, der er.

Og så viser det sig, at man alligevel har lavet lidt i januar, selvom det føltes som om man ikke rigtig kom ud. Men det gjorde jeg jo, har bevis i min kalender og på billeder. Februar er allerede fint i gang, uden nærdødsoplevelser, med lidt mere luft og tid til at glo ud i luften 🙂


English: January came and went with good friends, a sick pet and volunteer work with the Danish Concussion Association. It is amazing what kind of energy you can dig out, when your pet needs 24 hour care for 1,5 weeks – but he made it and is all happy again 🙂 Also, a weekend with a friend, nice chocolates, great walks, a little bit lighter afternoons (we are getting lighter days!), a trip to a forrest (but those photos need a blogpost of their own) and tulips. I could just look at these pretty flowers all day! 

 

Reklamer