Heating blanket / varmetæppe!

Lucky lucky me! Jeg har vundet denne lækre varmeplaid fra Casmacare, fordi jeg deltog i en konkurrence på Ibbyheart’s blog. Ibby skriver om skønhed, men har en kronisk sygdom som gør, at nogle af hendes posts er særligt relevante for os med hjernerystelse. Tjek fx. denne video ud, hvor hun fortæller hvordan man får pænt hår uden at vaske det 🙂 Jeg modtog plaiden i går og er allerede nu blevet afhængig. Find en god lydbog, skænk varm kakao og læg dig under tæppet –  og rejs dig aldrig igen. 

Tusinde tak til Ibby for denne lækre gave!!  

Jeg vælger at dele her på bloggen, da jeg tror andre end mig kan falde i denne varme-fælde. Især i denne tid. Jeg har en mindre varmepude til nakken også, som jeg er utrolig glad for (den er også god på maven), men den her plaid svøber hele kroppen ind og føles som om, at musklerne varmes op og man kan slappe ekstra godt af. Der er et stort udvalg derude, mit råd er at vælge noget som er blødt og stort, så det også kan bruges til at varme sengen op (jeg krøb ind under en lun dyne i går, lykken var stor!).
  


English: I won this heating blanket the other day! It is amazing to be wrapped in heat and feeling the body relaxing and the muscles decompress. Make yourself a nice cup of hot chocolate (it is freezing cold in Denmark) and curl up under the blanket with a nice audiobook. Use it also to preheat our bed before you go to sleep, this I did last night and I was so happy to get under a warm blanket! 

 

Reklamer

2 tanker omkring “Heating blanket / varmetæppe!

Der er lukket for kommentarer.