Christmas hangover

   
En lille hilsen herfra, efter juledagene. Tak for lækker mad, for dejligt selskab, for familien og hyggen. Jeg kom tilbage til København i går og faldt omkuld til 12 timers søvn. Home sweet home 🙂 Nu skal jeg sove og sove, få bugt med konfektrangen og lade op. Måske også male lidt min nye malebog for voksne ✌🏼️Julen er så hyggelig med alt det sociale, men tager mange PCS-brikker som lige skal samles sammen igen. Bring on sofa, varmepude og te! 

  

  
 
Jeg drømmer lidt om lækkert nyt sengetøj som på billederne 😴🙏🏼 Også en ny seng! Nok bor jeg småt, men derfor kan der stadig være en lille god seng 🙂 
  

__________________________

English: I feel so tired after Christmas and just feel like sleeping. Last night when I came back to my flat, I took a 12 hours sleep. Home sweet home 🙂 I would love some nice new sheets from the photos and a new bed. Next year 🙏🏼

Reklamer