Merry Christmas! 

Nephew / Frank ønsker alle en glædelig jul!

Glædelig jul!

Dette bliver mit julekort fra mig og bloggen til jer der læser med, til venner og veninder, familie i Danmark, England og Holland, frivillige kollegaer og hjernerystelses-mennesker ude i verden. Jeg håber, at alle får den jul de håber på, og at der er nogle som passer på de, der føler sig alene, er dårlige eller bare har brug for en ekstra tanke.

Jeg vender tilbage efter jul med tanker om året der gik og året der venter. Et kig på et år, hvor jeg har haft et godt humør og nået et vigtigt skridt videre i livet. Hvor accepten kun er blevet større, omend enkelte dage stadig kan fyldes med tanker om det gamle liv. Der skal være plads til begge dele ❤ Et kig på et år der venter, måske med et par løfter omkring hvad året kunne bruges på. Flere gåture og mere hyggetid. Måske kommer der en overraskelse til Ninus også? 😉

Nu står den på marcipan, juletræspyntning, give gaver og glæder, pludre med babynevø og huske mig selv på de der pauser, som er så vigtige. Måske for alle. Pas på jer selv og hovederne, nyd den tid I kan og brug den at varme jer på, når I ligger og hviler og samler energi. Husk, når du hviler er vi mange andre, som også tager et hvil. På den måde, kan vi samles lidt omkring det.

Tak fordi I er her. Tak fordi I vil læse med. Jeg er så utrolig glad for at vi kan være sammen om det her! 🙂

Glædelig jul fra Charlotte.
English:
Merry christmas! To all of you who are reading here – thank you so much! I am so happy that we can be in this together, it makes everything so much easier. Merry christmas to my family in England, Holland and Denmark, to my friends and family and to all the concussionpeople in Denmark and abroad – I am so happy to be in contact with you all.

I will be celebrating christmas with my family, eating Danish marcipan, decorating the tree, giving gifts and joys and having a great time with my baby nephew. I will be back with a post after christmas, on the year that has come and gone and my thoughts and wished for next year. More walks and socialtime. Maybe a little surprice for my bunny 😉

Thank you for stopping by in here – take care of your brain in the holidays and remember, when you are resting somewhere – lots of others are resting too. In a way, we are in this together. Happy holidays and thoughts!

Love Charlotte.

 

Reklamer

2 tanker omkring “Merry Christmas! 

Der er lukket for kommentarer.