Happy Concussion Day 2015

I dag fylder hjernerystelsen 7 år.

Lige før var det 6 år, og det kom der denne post ud af sidste år. Tiden går så hurtigt og jeg kan ikke altid følge med. Jeg synes, at det er svært i år eller også har jeg bare glemt, at det er svært hvert år. Jer der har slået hovedet, ved godt hvordan denne dag kan være. 7 år er altså bare lidt længe.

Har du ikke læst hvordan det hele startede, så har jeg et ældre indlæg om det lige her. En meget ærlig og lige ud af posen – version. Jeg synes selv, at det er de bedste versioner.

Jeg har sørget for ikke at være alene og har lavet hyggelige planer. Jeg hører radio og Spotify og går længere ture end jeg plejer, i grønne områder. Jeg har spist verdens lækreste brunch på SULT i KBH, en fødselsdagsgave fra en af de sødeste veninder, og i dag føltes perfekt at indløse den i. Vi har tøsehygget og sludret. Jeg skal passe den blødeste labrador senere i dag til i morgen. Gode ting, der betyder noget ❤

  

På vejen til brunch gik jeg igennem Kongens Have, der er meget smuk og fredelig sådan en søndag morgen. Jeg fik lidt lyst til at begynde at gå ture om morgenen igen. Der hviler noget helt særligt over dette tidspunkt, hvor mange endnu slumrer på en søndag.

  

Min mor havde sendt en lille ting til mig, fordi hun godt ved de her dage aldrig er særligt sjove. Især hendes kort rammer plet – vejen går aldrig ligeud som man regner med, men er fuld af op og nedture. For alle. Alle kæmper med noget. Men frem kommer man – måske er målet bare blevet et andet i mellemtiden ❤

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg ville ønske jeg havde det bedre, og også at jeg var lidt ligeglad med denne dag. Jeg tænker meget på for tiden, hvordan mon mit liv havde set ud, hvis det ikke var sket. Havde jeg haft en familie? Børn? Var jeg blevet glad for et job som farmaceut? Stod jeg på ski? Hvordan havde min hverdag set ud? Og så pakker jeg de tanker væk igen, for dem kan man ikke bruge til noget. Jeg har meget af det, der betyder noget. De gode ting, dem som varmer indeni og ikke bare på kontoen. Det vil jeg fokusere på NU, og som altid hjælper det at skrive sine tanker ned. Jeg kan kun opfordre andre til det, uanset hvad I har inde på livet. Det hjælper at dele!

Som sangen “Everyboy’s free to wear sunscreen”så klogt påtaler:

Don’t waste your time on jealousy
Sometimes you’re ahead, sometimes you’re behind
The race is long and in the end, it’s only with yourself

Tillykke hjerne :-*


English: Happy birthday Concussion!

It troubles my mind, that it happened 7 years ago and it troubles me, that I keep thinking about what would have happened if not. It’s useless thoughts. One should focus on the good, on the things in life that matters, that makes your heart grow stronger and fills it up. I have so much of this. So this I will try to focus on, when I as now, wish that I felt better.  I spend the day with a great friend at brunch, otherwise walking longer than usually in green parks, listening to music and giving my thoughts a break and I am dog sitting later on today. I planned this, to get me through the day. I wish I did not really care about this day, but I do. It’s just the one day a year, I allow myself to think and feel. Tomorrow it’s back to being positive and happy about all the good things in my life! 

Reklamer

En tanke omkring “ Happy Concussion Day 2015

Der er lukket for kommentarer.