Stay open minded

Vær åben overfor nye muligheder, for man ved aldrig hvornår de dukker op. Det er noget jeg har lært igennem de sidste 7 år med hjernerystelse. Det kan gå rigtig dårligt, men så alligevel vender det og langsomt går den rigtige vej. Lidt som mit efterår, der ikke har været så sød ved mit hoved. Man må aldrig miste håbet og det hjælper at tro på, at det nok skal vende. En god lille huskeregel er, at tænke på hvordan de dårlige dage ser ud nu – måske langt bedre end de gode dage så ud engang. Det viser, hvor langt man er kommet og hvor meget man har lært. Hvor mange udfordringer man har klaret og hvor sej man faktisk er. Hvor vigtigt det er at hænge i uanset og vide, at man gør hvad man kan og at man er hvor man skal være. Billederne er fra min fine adventsgave i søndags, så fin en tekop, som er en af decembers små glæder. Jeg har selv brug for at blive mindet på at forblive håbefuld engang imellem, hermed givet videre ❤


English: Stay open minded – try and see the positive in your situation, when you can and don’t forget that things can change to the better! You never know when something great comes your way and you see new possibilities. Never loose hope. Remember how strong you are. Remember how much better your bad days are now, than your good days once where. Remember how far you have come and how much strength you have shown. Hang in there 🙂 

Reklamer

2 tanker omkring “Stay open minded

  1. Altid godt med en lille påmindelse! 🙂 Hvordan har hovedet drillet, Charlotte? Og har du mon sådan en altid-go-to-behandler, når det driller?
    Og, hvor er den fine kop mon fra? 🙂

    Liked by 1 person

  2. Hej Sofie! Tak for din hilsen 🙂 Koppen er fra Birgitte Kitamoto, jeg er ikke helt sikker på om de kan købes på nettet, men prøv at søge. SÅ fin keramik! Mit hoved har drillet med at få det værre og ikke give mig den skærmtid, jeg er vant til. Migræner og søvnløse nætter. Jeg har en fast behandler (som desværre ikke tager flere ind 😦 ) og så har jeg 1 – 2 i reserve. Man får jo gjort sig nogle erfaringer efterhånden og det er altid godt med flere i baghånden, så man kun panikker halvt, hvis favoritten ikke kan. Jeg har flere kiropraktorer i reserve og så har jeg for nyligt forsøgt kranio sakral terapi igen, men jeg er ikke helt overbevist om det gjorde den store forskel for mig.

    Like

Der er lukket for kommentarer.