Concussion friendly gifts! 

Hjernerystelses-venlige julegaver. Eller fødselsdagsgaver. Eller bare til en regnvejrsdag og forkælelse. Herunder er mine bud, selvom julen jo handler om hinanden og hyggelige stunder, at passe på hinanden og sig selv. Men, gaver er også ret hyggelige og jeg tænker du både kan lade dig inspirere uden hjernerystelse, med hjernerystelse eller hvis du skal give en gave til en, der har hjernerystelse. Så er alle ligesom dækket ind 🙂

  1. Print til ophæng med natur. Natur heler og er pænt – ind i stuen med det og få en lille snert af skov og natur, når man ligger på sofaen og ikke kan så meget på en dårlig dag.
  2. Storytel – app til lydbøger. Jeg tester den i øjeblikket og skriver et indlæg om den i januar – kan indtil videre sige, at det er den bedste jeg har prøvet. Den er så rar at bruge! Der er forskellige former for gavekort, man kan købe på deres hjemmeside.
  3. Termokop fra Royal Copenhagen fx. Så enkle, pæne og perfekte til den daglige kande te, mens man lige trækker vejret og holder en pause. Her kunne jeg i virkeligheden linke til alt fra Royal Copenhagen… jeg har behov for et større køkken!
  4. Minihakker til at skære alt i stykker for dig, så du kan lave mad uden at bruge så meget energi på forberedelserne. Ih hvor jeg mangler en, nu hvor jeg laver mad ret jævnligt. Den her er god til mindre ting som fx. nødder og den her er god til grøntsager, da den har et lidt større volumen. Vigtigt!

Sidste år lavede jeg sørme også en gaveguide, som I kan finde her. Jeg har opridset dem herunder, for at få en lidt større oversigt.

  • Bose støjreducerende høreværn. Hjælper på lydfølsomhed og kan gøre en kæmpe forskel for en der har hjernerystelse. Måske nogle af jer, der for nyligt har fået en hjernerystelse ikke har hørt om dem endnu – de er guld værd! De findes både som høreværn og in ear.
  • Te. Alle slags te, helst koffeinfri. Bidrager til mange hyggelige sofahvil og små glæder.
  • Varmepude eller varmetæppe. Årh min yndlingsting herhjemme. Eller den ting jeg går mest i panik over, hvis den går i stykker. På nakken eller på maven, den hjælper til at komme ned i gear. Der er forskel i kvalitet (jeg har prøvet en del) – Beurer laver gode puder! Nogle har det dog bedst med kulde i stedet.
  • Skråholder til computer. Fra IKEA til 29 kr. Her kan alle være med. Den gør, at man ikke skal kigge så meget nedad foran skærmen.

En anden gaveide er at give en malebog og farveblyanter, en lille hobbyting man kan gå til og fra. Zendoodle er sidste skud på stammen af malebøger for voksne, jeg var så heldig at få en i adventsgave i søndags. Den er super god, for den åbnes som en blok, kan ligge helt åbent og er derfor nem at tegne i.

  

  

Zen’ betyder brug af meditation, som redskab til at opnå en sindstilstand af tilstedeværelse og balance. ’Doodle’ betyder en ’krusedulle’ – kombineret opnås en højere tilstand af spirituel ro, imens du tegner.


English: I made a small guide for concussion friendly gifts, since Christmas is coming. So if you are concussed, a caretaker or just want nice things, check the top photo out or my similar post from last year. 

1) Prints with nature, to get the green vibe into the livingroom. 2) Find a good audiobook-app and give a giftcard – it is the ultimative thing to do when relaxing and having to rest your eyes. 3) Cups, to keep your tea warm when you are having a break in your sofa. 4) A blender that can cut your nuts and vegetables for you, so that you can prepare food without using too much energy. I really need this! Also, an adult paint book is a very good gift, I just got this Zendoodle book, looks great. 

Ideas from last year includes Bose quiet comfort on ear and in ear, both really helps me through the days with concussion. Also, some nice tea, caffein free, a table for you computer to help you neck position and a heating pad for painrelief in your neck.

Reklamer

2 tanker omkring “Concussion friendly gifts! 

Der er lukket for kommentarer.