A weekly planner

Planning

Rigtig fint citat, som bare overhovedet ikke er rigtigt for mig i det lange løb. For at holde styr på det hele og ugen der kommer, anbefaler jeg på det kraftigste at man bruger en kalender og så meget, at man næsten tænker “om det nu også er for meget”. Det er det ikke. Magien opstår netop kun, hvis man planlægger med sit rystede hoved og dermed giver hjernen ro og overskud til krymmel på kagen. Man kan ikke planlægge nok, det er ihvertfald min erfaring. Som jeg igen og igen må lære vigtigheden af når jeg glemmer det, tænker, at det går da nok hvis ikke, eller når jeg bare er træt af at planlægge alting og vil være spontan og ung og alt det der. Dårlig ide!

Man kan få mange typer af kalendere, men jeg foretrækker de enkle med en rolig baggrund, det giver mig mest ro og så synes jeg også det er pænest. Især hvis kalenderen skal ligge fremme så man holder overblikket eller hvis den skal hænges op. Der er findes også mange fine bogkalendere at købe, fx. Moleskine. Man kan også finde virkelig fine layout på Etsy.com til få penge, fx. dette virkelig fine enkle print.

Her er et par bud på downloads, fundet på Pinterest (klik på billedet for at komme til download) – Happy Planning!

Weekly Planner {without times}

Gratis download: The Organised Student – flere layouts

A-Fabulous-Fete-Weekly-Calendar

Gratis download: A fabulous life

Free-Printable-Weekly-Planner-Minimalist-V11Gratis download: Smallpaperthings – flere layout

Reklamer