Be good to yourself and each other

Små glæder er så utrolig vigtige, de kan gøre den lille forskel så dagen bliver bedre og kan få os til at huske at der er mange gode ting i verden, især i en tid hvor der sker frygtelige ting ude i verden. Det er de små ting, som jeg føler er vigtige at fremhæve i søndagens indlæg her. Jeg vil nævne de 3 vigtigste små ting, som kan gøre en forskel for mig på mine mange mange hjernerystelses-dage:

  • Vær god ved andre. Send en kort sms. Et postkort. En blomst. Lad andre vide, at du tænker på dem selvom du måske ikke har set dem længe. Gør det, når du har overskud til det. Ræk ud. Til din bror, din mor, din veninde, hende der lige har fået en hjernerystelse. En af mine yndlingsbloggere, Emily Salomon, har lige fået en hjernerystelse og jeg har overhældt hendes blog med gode råd. Hun skriver ofte om de små gode ting og inspirerer mig – vi må huske at hjælpe hinanden lidt, det giver faktisk energi.

  • Vær god ved dig selv. Dette er mindst ligeså vigtigt som ovenstående, da det kan gøre hele udfaldet for dagen. Vær god ved dig selv, spis sundt og nærende, og her menes også et stykke chokolade, som jo virkelig kan redde en hel eftermiddag hos mig. Drik en kop te i vinduet, i sofaen eller tag den med under armen. Find nogle gode lydbøger, strikketøjet, malebogen eller anden aktivitet, som er hjernerystelses-venlig og fylder dagen ud. Kæl med dit kæledyr og sæt pris på det firbenede selskab. Det er ikke de samme ting som før hjernerystelsen, men det er ting der nu gør en kæmpe forskel for mig.
  • Kom ud i naturen. Gå en tur, træk luft ned i maven og tag en varm kop te med. Jeg foretrækker ofte at gå alene for at finde ro men hvis du har en kær en, så tag vedkommende under armen og kig på naturen sammen. Dette punkt er særligt for mig, for det er netop de små daglige gåture som holder mine dage gode og gør, at jeg føler jeg lever lidt!


English: Be good to others and to yourself, now more than ever! I will keep focusing on the small things, they keep me going every day and matter to me, the small things can make a bad day turn into a good one. My three top things to remember:

  • Be kind to others. Treat them well, tell them you care and reach out, when you have the energy. To your brother, mom or the girl, who just got a concussion. One of my favorite bloggers just got a concussion and I have written all over her blog to give her little tips. One of the things I like about her, is her ability to focus on the small things and she inspires me to do the same. We must help each other out, it gives us energy. 
  • Treat yourself. Find something, that can make a difference during your day. It can be a cup of tea, listening to an audiobook, cuddling your pet or other things, that are concussion-friendly activities. This is not the same things as before my concussion, but they now have a huge impact of my daily life. 
  • Go into the nature. Wether its a park or a forrest, the sea or your garden.  I prefer to walk alone, this is where I recharge, but if you enjoy company then take your loved ones outside. Going outside every day, is probably the most important for me, looking at a normal day. It makes me feel like I am alive and it treats my body and mind well. 

  

Reklamer