Family holiday in London

Jeg har været på ferie (og jeg måtte godt for kommunen!). Jeg har brugt en uges tid hos min søsters familie i London og har tanket op på familiekontoen. Det er så skønt at komme ud og rejse og se noget andet end man plejer! Jeg har altid rejst meget, i mine barndomsår til Holland hvor min mors familie bor, senere hen alene ud i verden med andre børn og unge og så utallige ture til London for at besøge storesøster (en enkelt gang tog jeg afsted med krykker og et brækket ben, så altså jeg er typen der bare vil afsted jo… ) og Oslo for at besøge meget sød veninde. Jeg kan derfor ikke bare lade være, fordi jeg har lidt ondt i hovedet, da det ligger dybt i mig – det er her jeg føler jeg lever! I flere år efter hjernerystelsen var det ikke forsvarligt at rejse, men nu går det så længe der er plads til hvil både før, under og efter turen. (Jeg anbefaler dog virkelig at man venter, til man føler sig sikker på udfaldet).

Jeg tog det roligt i det nordlige London – gåture, mange hvil, havde et værelse for mig selv med verdens bedste madras, masser af peppermyntete og søde smil fra de der glade børn. Vi var på Starbucks og stjal WIFI mens vi spiste mandler og drak juice, vi shoppede lidt julegaver og spiste sushi, vi gik ture med rulleskøjter i efterårets flotte farver (niece ville have hjelm på, moster blev stolt jo), spillede scrabble på 2 sprog og masser af andre spil. Enkelte gange måtte jeg bede min søster om at overtage min spilleplads, hvis klokken var mange og den yngste havde fundet en eller andet labyrant-opgave som lige svimlede lidt for meget 😉

Det blev også til mange gåture i parkerne omkring min søsters hus, hvor der er lidt langt at se og solen også går pænt ned. Så helt storbysferie var det ikke. Med en kop varm te i hånden og handsker føltes efterårsbrisen ganske mild derovre vestpå. Der var endda også en lille skov, hvor man fik følelsen af at være inde i noget større – med solens stråler der så fint rammer de visne blade.

Halloween er stort i England! Det går fint an for mig, når man ikke skal ud til fest, men bare kan tage det stille og roligt. Lækre Halloweenkager gjorde absolut også dagen fantastisk! Jeg gik selvsagt lidt amok i et græskar (sådan er det når man ikke laver vanvittig meget til dagligt) og var selvfølgelig den der var sidst færdig, men så var min dag jo ligesom reddet 😀

Inden hjemturen forsøgte jeg at dulme kroppen og få den ned i gear med et karbad – noget jeg ville ønske jeg havde herhjemme! Bare det at komme ned i varmt vand, så musklerne føles tunge og afslappede, med et håndklæde i nakken, et koldt glas vand ved siden af og så ind og hvile bagefter, dagen før rejsen.

Læste du mit indlæg sidste søndag om fordeling af energi vha. teorien om skeer? Jeg er glad for jeg selv lige læste den igen, og tænker i dag på sådan en fin søndag, hvordan mine skeer bedst kan bruges. Jeg har nogle gaver der skal pakkes ind til december og det her blogindlæg, og de skeer der måtte være tilovers skal bruges på lydbog og en gåtur i det fine efterårsvejr. En god søndag 🙂


English: I was just on holiday at my sister’s house in London, where I had a great time with my niece and nephew! We walked in parks and celebrated Halloween. Traveling with concussion was not possible for me in a long time (several years), but now I do it – I love to travel, this is where I feel alive and it gives me something, I cannot find at home. Rest before, during and after the trip, good brainfood and then it works for me. Do you ever travel with your concussion? 

Reklamer

2 tanker omkring “Family holiday in London

  1. Pingback: 2015 – it came and went | Shaken not disturbed

Der er lukket for kommentarer.