Fall photos 

 

Efteråret er for mig en af de smukkeste årstider. Det betyder også pænere gåture og dermed flere af dem. Jeg lader op på mine gåture og jeg elsker at gå alene. Her finder jeg ro, bliver i bedre humør og får ny energi. Jeg går som regel tæt på hvor jeg bor, fordi jeg jo ikke rigtig kan overskue transport altid. Og så er det nemt – sko, jakke og solbriller på, te i termokoppen og afsted med mig. Jeg har endnu ikke huen på, men handsker og uldtrøjer er taget i brug. Man skal helst ikke fryse jo, og slet ikke mig, for så spænder nakken op og så er der pludselig langt hjem. Varmeplastre i nakken kan også gøre en forskel på mig, når kulden rigtig trænger på! Indtil videre gælder det bare om at nyde det flotte vejr og den friske luft 🙂

Jeg har fundet alle de grønne spots i mit nabolag, der svarer til en 30 – 40 minutters gåtur. For det er der, jeg har det bedst, og det er lige præcis det punkt der er vigtigt at finde, når man har hjernerystelse. Går jeg længere bliver jeg tit for træt, selvom det indimellem både er hyggeligt og nødvendigt at komme ud af byen og gå lidt længere fx. i skoven eller i Dyrehaven. Disse billeder er fra Østre Anlæg og to kirkegårde, lige om hjørnet.

De flotte efterårsfarver er overalt lige nu og det er som om øjeblikket varer lidt længere, når man har taget billeder af det. Jeg fik også samlet et par kastanjer som jeg har lagt herhjemme, så følelsen af efterår og frisk luft også kom indenfor i lejligheden.


English: I love to go for walks and it is the one thing, that I can do without getting a headache! A walk a day is very good for mig, either just a little one around the block or 30 – 40 minutes in a park nearby. I love to take photos when I walk, it makes me think of something else and focus on what is positive right here and now. 

Reklamer

2 tanker omkring “Fall photos 

Der er lukket for kommentarer.