September

Processed with VSCOcam with f2 preset

Et billede fra en fin gåtur, igennem Holmens Kirkegård, lige bag ved min lejlighed. Det er her man kan finde ro og stilheden sænker sig, især med te i termokoppen og gode gåsko. Tiden på Østerbro går med at finde en hverdag, som jeg er glad for og som hjernen også er fan af.
Det har vist sig at være lidt af en kunst, at gøre både mig selv og mig selv tilfreds, men jeg synes efterhånden jeg nærmer mig en formel, med de obligatoriske undtagelser fra reglen.

Jeg arbejder jo hjemme og nyder det simpelthen så meget! Det er ikke så mange ting det kræver, som når man skal ud af døren og de fine blomster fra Netto til en 20’er gør det jo bare endnu pænere og mere rart. Det betyder også at jeg kan liste over i sofaen, når skærmen bliver for meget og jeg skal have en pause. Restitutionen er optimal på de gode dage og i pauserne kan jeg også lige få ryddet lidt op og nusset ham den gråhårede. Dagen er på en måde blevet længere!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Udover arbejde har jeg kastet mig ud i at forsøge yoga. Det skulle jeg have gjort for længst, men jeg kunne simpelthen ikke få det til at gå op i en højere enhed i starten, da jeg havde det dårligst, og senere hen, da jeg var i en million kommuneforløb. Så nu skal det altså være, mine muskler er jo ikke-eksisterende og jeg bliver jo ikke yngre osv osv osv, det skal man ikke tænke for meget over, hellere se fremad og tænke på, hvad der kan gøres nu.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg har brugt august og september på min familie, søde unger kom til København og lavede perleplader og det hjalp jeg en smule med, mens vi så tegnefilm i sofaen. Der er flere hjemmebesøg til Odense og besøge familien og det er også rigtig rart at få lidt større plads omkring sig og kigge på den fynske himmel. Kun 3 km væk fra min lejlighed er der den lækreste lille baby, min nye nevø, som jeg farer hen til så snart der er en lille chance for at holde i hånd. Han er jo helt vildt sød.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg savner at blogge! Helt vildt meget faktisk. Men jeg har ikke kunne finde skærm-brikker nok til, at det har kunnet lade sig gøre. På trods af, at meget af min ikke særligt flatterende historie nu ligger her ude på det store internet og alt for nemt er at finde på google, så har jeg ikke fortrudt at jeg har skrevet om det. Det har hjulpet mig, og måske har det også hjulpet en anden, der har læst med. Så er det jo det værd! Jeg regner med at tjekke ind i mellem fremover 🙂

God weekend 🙂

Reklamer

En tanke omkring “September

  1. Dejligt du er ved at finde en ny rytme i din bye hverdag.
    Du skal vide, at din blog har hjulpet mig. Og jeg synes ikke, der er noget uflatterende ved din historie (vores historie – fristes jeg til at sige). Din blog viser enorm værdighed, overskud og er først og fremmest et eksempel på, hvordan man kan have et godt liv, og vælge at lægge vægt på de søde ting i livet, selvom livet ellers er hårdt.
    Kan godt forstå hvis der ikke er skærm-kræfter nok til at blogge fremover- men i hvert fald tak ind til videre!

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.