365 days in a year

Pludselig er det gået et år – ikke fra nytår, men fra et anden dato. Faktisk en dato, som er lidt vigtigere (for nytår er jo aldrig rigtig der, det sker alligevel), for her begyndte fokus for alvor på rystede hoveder i medierne. Det ene skridt tog det andet og pludselig havde jeg sagt ja til at komme forbi Go’morgen Danmark. Man kan se hele interviewet fra d. 20 august om at leve med langvarig hjernerystelse 2014 lige her.

Et år går altså virkelig hurtigt, selvom at det nogle gange føles som om det hele er gået i stå. Men selv når tiden føles i sneglefart, går den alligevel. Så hvis man ikke er et godt sted, så er man alligevel på vej videre til et nyt og forhåbentligt bedre sted. Er man et dejligt sted, så skal man nyde det – alle de gode øjeblikke!

Mine øjeblikke er der stadig mange gode af, og bare fordi der ikke lige er overskud til at blogge så meget, kan man stadig få hverdagsglimt af mit rystede liv på:

Instagram: shakennotdisturbed      //               Snapchat: lottepotten82

Vi ses måske derude, pas på dig og hovedet så længe 🙂

Reklamer