Hello August and paycheck!

Processed with VSCOcam with f2 presetSå gik der en måned siden jeg startede i arbejde, og juli er overstået. Hvilket betyder, at der er kommet løn – sådan cirka den første løn i 7 år. Det er ingen hemmelighed, at man ikke bliver rig som fleksjobber, men det er altså dejligt at lave lidt og tjene til en dåse makrel og en blomst. Det er det altså bare. Jeg tror, at det er sundt for både hjerne og sjæl at lave lidt og ae grænserne lidt – uden at springe over dem med hals og hoved. Bare lige tilpas, så du udfodres men ikke bukker under. Det evige latterligt svære dilemma med en hjernerystelse.

I det hele taget synes jeg jo, at man skal vise sit værd og stå ved den man er. OGSÅ hvis man har rystet sit hoved. Man kan noget og man er noget. Det er man altså. Hjernerystelsen skal man ikke skamme sig over eller gå stille med – man er absolut noget værd, som ven eller veninde, som kæreste, som søster eller bror, som mor eller far. Den som er god til planter, den som er god at gå tur med, den som værdsætter livet og de små øjeblikke, den som er god at grine med og den som forstår, når livet går skævt. Alle har en plads i mine øjne. Hjernerystelse eller andet i uorden.

Om det så havde været den rette revalidering eller en førtidspension eller andet der var dryppet ind på kontoen – jeg tror, at når man er havnet det rigtige sted, så giver det mening og man bliver glad, uanset hvilken kasse pengene kommer fra. Og fordi jeg så er typen der altid fejrer små ting meget, skulle lønnen her da også fejres med en buket blomster. Nu hvor der er ro på jobsituationen, tror jeg at jeg skal forsøge at genopbygge min krop med yoga. Jeg håber, at der for dig der kæmper, også snart kommer ro på din situation! Rigtig god weekend derude 🙂

Processed with VSCOcam with f2 preset

________________________________________________________

English:

So finally after 6,5 years since I got my concussion, I found my place work-wise. I have been granted a special handicap-friendly type of job, where I can work only a few hours a week but will get paid for full time. This is an amazing solution for people in Denmark, who are suffering from af chronic condition and who have a hard time getting back to work. I have been fighting to get this in more than 3 years and could this July start working from home a few hours a week. This means I just got my first paycheck – and stormed out to buy flowers for the money, I have earned myself from working. The feeling is amazing, and I hope for everyone, that their situation will calm down soon and you can start living your concussed life and focus on enjoying life and getting better! 

Reklamer