Update fra 2100 happiness

trustimingofyourlife

Det er længe siden jeg har postet noget på bloggen, men helt glemt er den ikke! Der har været travlt med at få stablet en hverdag på benene og med at finde en ny rutine. Jeg har, efter fleksjobbevillingen fra kommunen, været så heldig at få et fleksjob fra 1. juli. Jeg er derfor allerede i gang og holder nu min anden “rigtige” weekend i mange år – med god samvittighed og jeg nyder at holde FRI! Men endnu mere nyder jeg altså at tjene penge – sådan rigtige penge, jeg selv har tjent og arbejdet for – det giver nogle af de der gode følelser indeni, som booster lidt af hvert i den rigtige retning.

Hvordan får man lige et arbejde når man kan arbejde under 10 timer og hvem har lyst til at ansætte en, som er lidt bimmelim? Jeg havde en god kontakt i familien og har fået arbejde i en forening. Jeg skal arbejde hjemmefra og har fået lov at låne en rigtig fin mac computer fra kommunen, så mine øjne er glade. Jeg vil anbefale man tænker alternativt og tænker, hvem der kan bruge en nogle timer om ugen. Mange foreninger kender til fleksjobordningen og har glæde af et par ekstra hænder hver uge. Måske større virksomheder kan bruge en, der kan hjælpe en af deres fuldtidsansatte, som har lidt for travlt. Man skal jo sælge en vare, der ser lidt defekt ud, men hvis man holder sig højt på, at man kan bidrage med noget de timer man er bevilget til, så tænker jeg altså, at det er muligt! Tænk ud af boksen 🙂

Jeg er SÅ glad for mit nye arbejdsliv! En hjemmearbejdsplads betyder ikke bare, at jeg kan arbejde i joggingtøj – jeg undgår også en masse sanseindtryk fra en travl arbejdsplads og trafikken til/fra. Dog er jeg også glad for, at jeg kom ud under mine mange praktikforløb i kommunen. Jeg har haft dejlige kollegaer! Men nu har jeg altså bare ikke så ondt i hovedet som tidligere – og jeg siger ja til mine veninder og får gået ture og ordnet hjemmet. Jeg kunne ikke være mere tilfreds, det er lige som det skal være lige nu ❤

Rigtig god søndag derude 🙂

English version is defect at the moment, my brain can’t handle it 😉 

Reklamer

4 tanker omkring “Update fra 2100 happiness

 1. Hej Charlotte
  Hvor er det fedt, at du har fået fleksjob og kan arbejde hjemme fra!! Tillykke med din nye hverdag, håber den giver dig al den ro og følelse af selvværd som du fortjener!!
  Et praktisk spørgsmål – er Mac bedre end pc til øjenene? Hvorfor?
  Har selv en pc og har aldrig haft en Mac, så ved ikke hvad den kan 🙂
  God weekend!
  /Marta

  Liked by 1 person

 2. Kære Marta. Tusinde tak 🙂 Mac med retina er bedre for øjnene, da skærmopløsningen er højere og det kan både øjnene bedre li. Jeg vil tro det er fordi, de ikke skal bruge så meget energi, som hvis skærmen er i lavopløsning. Det forlænger min skærmtid med retina – så min varmeste anbefaling herfra til det, også selvom det desværre koster lidt mere.

  Rigtig god weekend til dig også nu her 🙂

  Like

Der er lukket for kommentarer.