Slik-kiro-koma 

 

Nu er det weekend og jeg tænker, at fredagen er så godt som gået. Jeg har været ved kiropraktor mange gange i denne uge, også i dag. Der er noget med nakken, som ikke er, som den skal være. Man bliver jo ekspert i sin egen krop efter så mange år og ved hvad der skal til. Fx slik. Sukker hjælper jo ikke noget, hvornår lærer jeg det 😁 Men da min søde hjernerystelsesveninde havde været ved selvsamme kiropraktor lige før mig, var hun så sød at vente på mig, så vi kunne købe lidt slik sammen, inden vi cyklede hjem hver for sig i efter-kiro-koma, som vi kalder det. Eller også er det slik koma?

Jeg besluttede i morges at lave aftensmaden, så den bare skulle varmes her i aften. Grøntsagerne kunne snart ikke mere og jeg vidste, at jeg ikke ville kunne overskue det her i aften. Så det var lidt nu eller aldrig, og hellere spise maden end at måtte smide den ud! Hermed et lille tip givet videre – rød karry smager helt sikkert ligeså godt, efter anden gennemvarming. Det er det næstbedste i min verden ihvertfald 🙂

Nu kommer feriehunden snart igen, weekend bliver gåture og en is. Eller flere ✌🏼️✌🏼 God fredag ☺️

Reklamer