Mit nye fleksliv!

Det jeg ikke havde turde håbet på, skete altså faktisk i sidste uge – mit nye hjernerystelsesliv begyndte! Kl 14.30 i torsdags i Københavns Nordvestkvarter – der sad nogle søde kommunefolk og kiggede på mig, med venlige øjne. Lige der, blandt de hvide stole og planterne i rummet, blev de enige om at mit fremtidige arbejdsliv nu var stabilt – på 6 timer i ugen. Jeg behøvede ikke flere afklaringer, afprøvninger, behandlere, talepædagoger, neuropsykologer, dagbogsskrivninger og møder. Jeg har nu fået fred og ro til at yde det jeg kan, og det jeg så længe har villet og følt var det rigtige for mig. Jeg tudede lidt af lettelse derinde og takkede dem, for endeligt at kunne give mig det, min hjerne så meget har haft behov for, måske lige siden jeg faldt af den cykel for 6,5 år siden.

Hvad så nu? Det vender jeg tilbage til. Det har været en stor glædelig nyhed, som stadig er ved at synke ind. Det er det her øjeblik jeg har set frem til, lige siden jeg fandt ud af, at jeg ikke kunne fortsætte på farmaceutstudiet og måtte bede om hjælp hos kommunen. Fleksjobbevillingen betyder, for jer der ikke ved det, at man kan arbejde få timer om ugen hvis man er kronisk syg og få tilskud af kommunen op til 37 timers løn. Danmark er et fantastisk land – tænk at være så heldig at sådan en ordning findes. Men man skal kæmpe for det og tro på sig selv, og vise andre, hvad der er rigtigt for en selv! Det at vi er flere med langvarig hjernerystelse der bliver afklaret, er en sejr i sig selv for os ramte. Endelig anerkendelse! 

Herunder er et par billeder fra fejringen, inden jeg efterfølgende tog på en hyggelig tur i sommerhus, med søde familiemedlemmer. Jeg har været et stort smil siden i torsdags – nu begynder det at synke ind og så må vi se, hvor jeg ender henne. Jeg er fuld af tro og håb – man kan selv forme sin egen nutid og fremtid og nu har jeg rammerne. Men først – at puste ud efter alle de år! 

   
    

Reklamer

3 tanker omkring “Mit nye fleksliv!

  1. Hvor du fortjener det søde! Lang kamp du har været igennem. Nu er det spændende hvad du skal 🙂 Skøn sommer venter forude!

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.