Grønne fingre 

Så skete der endelig noget grønt på altanen. Jeg kom afsted til Rema 1000 som havde billig stedmoderblomster – 5 kr. stykket! Det kan selv jeg jo være med på. Blomsterne bag på cyklen og så er den da klaret. Jeg skal indrømme, det var tæt på jeg ikke kom nogle steder i dag. Jeg vågnede og synes hele verden var hjernerystelses-uoverskuelig, hvis det på nogen måde giver mening. Men så tænkte jeg alligevel, nej ved du hvad, ud og gør noget godt for dig selv i dag. Blomsterne er plantet og det giver så fint liv på altanen. Det blev også til lidt chokolade i kurven og så en gåtur hjem. Dagen blev hurtigt meget mere hyggelig og hjernen bliver glad for nogle grønne blade at passe og pleje på altanen! Der er også frisk mynte, koriander, rosmarin og persille i min lille køkkenhave, og nogle påskeliljer som er afblomstret. Og endda plads til mere. Det er et virkelig hyggeligt forårs – og sommerprojekt! 

               

Reklamer

2 tanker omkring “Grønne fingre 

 1. Åh hvor flot og lækkert! Jeg er meget misundelig. Min altan ligner noget efterladt af en orkan. En blanding af jord ud over det hele, potter uden planter og potter med visne planter. Og ikke mindst beskidt fodboldtøj….

  Så virkelig godt gået med rystet hoved og uden hjælp. Sejt!

  Knus fra Emilie

  PS. Vi skal have den kop kaffe snart!

  Liked by 2 people

 2. Jeg er også gået bananas med grønt i NordlæderVest – så dejligt! Der er noget virkelig fascinerende over at lægge et frø i jorden for så at plukke krydderurte-blade til sin mad lidt tid efter 🙂

  Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.