Point zero

Jeg er jo en af dem, som er i kommunens system ang. arbejdsprøvninger osv. og har været tilknyttet Københavns Kommune i snart 3,5 år. Undervejs i dette, hvor jeg troede at nu måtte det være slut med nye arbejdsprøvninger, kom der pludselig  449 nye lange dage i et nyt forløb – dvs. 449 dage til at jeg kunne blive afklaret på ny og se frem til (eller hvad man siger) et nyt møde med kommunen. Så gik tiden altså alligevel og der er nu under en uge til. Det er jo det med tiden, den går jo faktisk, selvom man synes der er lang tid til og pludselig, ja, så er det altså nu. Er man klar? Kunne man have brugt tiden bedre? Har man fået det bedste ud af det? Overskyggede antallet af gode dage, de mindre gode? Lavede man de rigtige prioriteringer? Bad man om hjælp når man havde behov?

Jeg har ikke kun positive svar på de her spørgsmål. Lidt selvransagelse har man jo rigeligt tid til, med sådan en hjernerystelse, hvor man skal hvile i mørke og stilhed. Bum bum og en million tanker, værsgo. Man må jo prøve at tage sine tanker med, uden at det tynger og så gøre det bedre på næste rejse. Uanset hvordan det ender, er man jo blevet klogere på godt og ondt og har en masse nyt i rygsækken. Hvis jeg lige må pille lidt navle, er det så utroligt spændende hvad der sker med mig nu og hvad dem inde på kommunen har besluttet, er det rigtige for mig nu. Jeg glæder mig meget til, at bloggen kan komme til at handle om et stabilt hjernerystelsesliv (jeg tænker, sådan et findes i et eller andet omfang?) og ikke alt det her kommunecirkus 🙂

Rigtig god weekend!

Reklamer

2 tanker omkring “Point zero

  1. Din historie rør mig endnu engang, og jeg må indrømme, at jeg vil have meget svært ved at acceptere, hvis der ikke bliver truffet en beslutning, som ikke er i overens med det du har brug for nu. Håber det bedste for dig Charlotte.Efter at have fulgt din hjemmeside i over et år, er det helt tydeligt, at du er nået til et sted i dit efterhånde lange sygdomsforløb, hvor du på en eller anden måde er imponerende “stærk”. Men det ændrer ikke ved, at det eneste det danske velfærdssamfund skal kunne “tilbyde” dig nu, er ro og en mere økonomisk stabil hverdag. Dbh. Trine

    Liked by 2 people

Der er lukket for kommentarer.