Idyl 

Det er lidt en forskel at gå ture inde i København og så på Fyn, hvor mine forældre bor. Kan ikke lige huske hvornår jeg sidst mødte en mark med heste på Østerbro 😉 Det gør noget godt for hovedet både at komme væk og til mere stille omgivelser, samtidig med naturen jo heler på sin egen fine grønne måde. Der ligger en lille ridegård 10 minutter væk og hvis man er fan af heste, er turen bare endnu mere hyggelig. Jeg er dog typen som bliver smidt af de store dyr, men de er jo søde nok, med et solidt sikkert elhegn imellem os. Fik faktisk pludselig forøget lyst til et hus på landet efter denne fine gåtur. En have, nogle dyr og natur – min hjerne gik helt i selvsving ved denne tanke 🙂 Og se lige den kat – hvor kælen har man lov til at være!! Idyl.dk 

Nu skal jeg tilbage til storbyens larmende ansigt, men også til min lejlighed og ham den gråhårede

God weekend ❤️ 

           

Reklamer