Easter time and resting time

 

Det er påske lige om lidt og det betyder helligdage, fridage, familiedage og åbenbart også dage med sne. Eller var det bare igår? Det håber jeg – jeg havde lige vænnet mig til den begyndende milde forårssol. Og forårsblæsten. Det er slet ikke for tidligt at tage til stranden, naturen gør godt uanset hvad temperaturen viser og det var dejligt med lidt blæst i ansigtet og at kigge langt for øjet. Det er bare rigtig rart for hovedet.

 

Jeg skal være sammen med min familie de næste par dage og det bliver rigtig hyggeligt. Jeg ved, at det kræver noget af dem, at jeg er der og at der skal tages hensyn. Opvaskemaskinen skal helst ikke tømmes når jeg er der, for det larmer lidt. Lidt meget. Men ellers prøver jeg, ikke at kræve for meget af dem. For jeg må bare trække mig, når det bliver for meget for hjernerystelsen. Den har jo desværre en tidligere grænse, end jeg har. Jeg ved også, at det kræver noget af mig at smutte fra de hyggelige stunder, men det er altså bare sådan det er – og hvis jeg ikke trækker mig, kommer jeg for langt over grænsen og så går det lidt ud over allesammen. Noget med at skælde ud og sige schhhh. Så i virkeligheden hjælper jeg jo alle ved at hvile ordentligt. Måske med et påskeæg for hvert hvil? Eller det er nok lidt en skråplan. But whatever makes it work 🙂

Et lille tip – sørg for at have et godt stille og afsides sted, hvor du kan trække sig tilbage, hvis man skal være flere sammen over længere tid eller måske bare over en påskefrokost. Et safeplace, hvor du altid kan smutte hen med dit høreværn og dine påskeæg ❤

______________________________________________________________

English: Easter time is coming up, and that means family time for me – and for you as well? When we are all together, I try not to make my family take too much consideration to my concussion. The dishwasher is more than welcome to be emptied when I am resting, it is just too noisy! But otherwise I try to rest and go to quiet places, when I feel exhausted. It is actually much better for everyone if I rest as much as possible – that means quality time, although also less time. But it does help everyone, so that really is the way forward. Still not easy, even after 6 years – maybe I should reward myself with an easter chocolate egg for every rest 😉 ? Also, went to the beach and I have to do that more – to see far away, see something else, something different. The nature is always good for me, no matter what time of the year it is ❤  A little tip – always try to have a safe place when you are with a lot of people. A nice quiet room where you can always withdraw yourself too, with earplugs and chocolate easter eggs. 

Reklamer