Spring is coming! 

Foråret er på vej og det kan mærkes i hele København – selvom byen larmer, elsker jeg den. Især til forår og sommer. Det er også blevet mere lyst og jeg er sikker på, at det giver mere energi. Så er det også bare sjovere at gå ture – især med hende her, lånehunden:

Igår blev jeg fristet af den blå himmel og tog chancen med frokost på altanen. Jeg kunne sidde der i læ og sol, med benene oppe og få lidt sol i hovedet med solbriller på. Nuvel, lyset er ikke altid rart for hjernen, men det er godt for sjælen og især den her første forårssol. De små påskeliljer fra sidste år har overlevet vinteren derude og er på vej til at blomstre. Jeg plantede dem da min kanin tog til himlen sidste år på dette tidspunkt og nu er hun der jo lidt igen ❤ Jeg har planer om at gå altan plante amok snart, et godt lille projekt – det er godt for hovedet at rode lidt i jord og få grønne fingre og resultatet er til at tage at føle og se på.

__________________________________________________________

English: Spring is coming to Denmark! The first spring sun is amazing and yesterday I could eat my lunch outside on my balcony. With legs up, sun in my face (always sunglasses!) and no wind. The sun is not always that great for my concussion, but is good for the soul so I enjoy sitting out there a little while! The first flowers from last year has come back to live and a popping up as you can see on the last photo. Garden work is great for my head, off screen and outside in the fresh air. I have a whole project coming up, decorating and planting. Maybe this weekend 😉 

Reklamer

En tanke omkring “Spring is coming! 

  1. Spændende med altan! Jeg har også grønne planer for min – måske vi kan inspirere hinanden 🙂 jeg har sået basilikum, rosmarin og timian og det spirer så småt. Og tænkt mig at bygge en kapilærkasse, så planterne kan passe sig selv mere 😉

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.