New design!

Jeg har lavet bloggen lidt om, så den er mere hjernerystelses-venlig. Jeg tænkte, hvis det kunne blive nemmere at læse den og kigge på den, så var det på sin plads. Skrifttypen er en anden end tidligere, og jeg håber den er bedre for øjnene. Der er mindre støj på siden, der står nu kun det mest nødvendige. I slipper ikke for nogle billeder og lidt tekst, men jeg håber den vil opleves lidt bedre nu 🙂 Hvad synes I?

Rigtig god mandag – I får lige et quote til at starte ugen ud med ❤

10b1fd4ebc265fd831bf6d858c38742c

_________________________________________________________

English: So I changed the design of the blog, to make it easier for all of you with concussion to read it. What do you think about the new writing? The more simple page with only the most necessary to see? You will still see photos and posts from my, but I am trying to make it a bit better to look at. Let me know! And change is inevitable – growth is optional. A Monday quote to start the week ❤ 

Reklamer

8 tanker omkring “New design!

  1. Det er super gode forbedringer:-) De gør det helt sikkert nemmere at læse med.
    Tak for gode indslag, positive “skub”, frustrationsluftning, ideer og inspiration man kan relatere virkelig meget til og drage nyttige af:-)

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.