Happy birthday Shaken Not Disturbed

0c8e3bff78d5381215486d889e60891f
WordPress gav mig en besked i morges, om at det er 1 år siden at jeg meldte mig til deres platform. Så tillykke til bloggen, med 1 års fødselsdag! Fra jeg meldte mig på, gik der lidt tid inden jeg begyndte at skrive og igen lidt mere tid, inden jeg turde vise det til nogen. Jeg er glad for jeg gjorde det – tak for alle jeres beskeder og kommentarer det sidste år. Det har været en gave at få lov til at have læsere, der forstår eller forsøger at forstå. Det er ikke altid jeg har lysten til at skrive om hjernerystelse, især når jeg ville ønske, at den ikke var der. Jeg vil nemlig så gerne vise, at selv med hjernerystelse, kan man have det godt og være glad over hverdagen. Den anderledes hverdag, med konsekvenser, men også med muligheden for at vælge til og fra og gøre ting, der gør en glad. Der er mange derude, der har det slemt. Weekenden i København viste sig fra sin værste side. Nogle går igennem forfærdelige ting her i livet, som ren følelsesmæssigt er meget større end min cykelulykke. Derfor er jeg meget af tiden taknemmelig over, at der ikke skete mere den dag jeg kørte galt. Jeg kan gå, tænke, tale, bevæge mig, føle og grine. Men jeg kan også stadig være ked, og jeg har stadigvæk dage, hvor jeg bander det væk. Hvor jeg kan se mig selv udefra… jeg laver en masse og alligevel ikke rigtig så meget. Jeg går ud af døren og kommer hjem igen, nogle gange mere oprejst end andre gange. Jeg ville virkelig ønske, at vi alle ramte havde et liv med med flere muligheder. Men det her er hvad der er. Engang imellem skal jeg bare lige sluge den, en gang til. Skylle ned med te, gåture, gode venner og øjeblikke. Always keep walking! 🙂
_______________________________________________________________________________________________________
English: My blog started 1 year ago, wordpress reminded me this morning. From I signed up, until I wrote, that took a while. And then from there, before I started being public about it, some more time went by. Thank you so much for understanding me or trying to – by reading my words. It is not always that I have the motivation to write, especially when I am feeling a bit down about the concussion. I really want to show, that even though you have an injury, you can choose some parts of your life and you can actually choose the good stuff. What makes you happy and what gives you energy. In moderations of course, as I cannot just go out and do what I feel like. Some people experience real tough emotionel things in their lifes, that is much worse than getting a concussion. I am so happy, and grateful, that nothing more happened to me, when I fell of my bike that night 6 years ago. I am lucky in so many ways, to be able to walk, laugh, get around, work a little bit and to be able to think and feel. I do sometimes see myself from the outside, and I don’t really like the picture. That girl, I really wish her a better life with more opportunities. It just doesn’t look like the life that could have been. But no more digging in those thoughts. It will get better, there will be ups and downs, and I am sure good things are coming our way! Always keep walking! 
Reklamer

2 tanker omkring “Happy birthday Shaken Not Disturbed

Der er lukket for kommentarer.