Paperwork and wishes

2f2737a1cf9b169f2b7107c367711e52

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det har taget mig rimelig lang tid at tage mig sammen til at få ordnet samtlige papirer, men det lykkedes nu! Og hold nu op, hvor er der mange… fra alle mulige steder, som jeg aldrig ville have hørt om, hvis ikke jeg havde været ude for en ulykke. Der er utrolig meget på skrift, ansøgninger, skemaer, klager, afgørelser, flere klager og andre papirer. Jeg fandt også en seddel jeg havde lavet nogle år efter ulykken – hvad jeg ønskede mig. Det var lidt rørende at læse… Noget af det har jeg faktisk opnået, men der er stadig nogle af tingene, der ikke nået endnu. Som fx. at dyrke sport og være afklaret indenfor kommunalt regi. Men faktisk kan jeg godt anbefale at lave en slags ønskeliste, eller skema eller andet kreativt over, hvad man egentlig ønsker sig i fremtiden. Jeg prøver at være lidt realistisk…. Så det der med at blive rask om 1 år står der ikke (for mit tilfælde), men der står hellere, at jeg ønsker at blive bedre til at se mine veninder eller lytte efter min krop. Det er jo noget, der er muligt – og som er fedt at læse her flere år senere, når man kan tikke ønsker af! Måske har man fået nye prioriteter og kan lave den lidt om. Jeg ønsker mig også en million kroner, men der skal jo være lidt flødeskum på toppen 🙂

Jeg fandt også noget andet, nemlig et brev jeg havde skrevet til mig selv i 9. klasse og som blev sendt nogle år senere af vores lærer. Det er jo simpelthen for pinligt at skrive citater fra, men noget med at jeg håber jeg kommer til udlandet, bliver glad og husker at leve i nuet. Fra mig til mig 😉 Og det er hermed videregivet til jer. God aften ❤

________________________________________________________________________________

English: So there is so much paper work, after an injury! I have papers from places I never thought I should be in contact with. Finally I managed to sort all the papers out, huge amount of work! I even found a note, written a few years after my concussion, about what I wished for in the future. So I looked and could see, that some of the wish actually have come true! Like little things – being able to listen to your body more, looking out for your brain, seeing your friends more and so on. I stille have some I have not reached, but I can really recommend to write a wishlist – what do you want from your future. I tried to keep mine realistic, although I did write down to become rich 🙂 We have to have some fun! Anyway, its a great idea to do, it keeps your focused and when you find that piece of paper, crossing wishes off because they are now real is really awesome. Or maybe adding some new ones and so on. Take care 🙂 

Processed with VSCOcam with b1 preset

Reklamer