Søde damer og sure damer

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Dagens fineste øjeblik med Pukka te og chokolade. Ugen er jo nærmest gået, og weekenden er lige om hjørnet. Det har været en af de uger, hvor jeg har fået ordnet nogle store ting. Jeg har været forbi jobcentret for at søge en ny ydelse. Eller dvs. først cyklede jeg til det forkerte jobcenter. Der var de søde. Så kom jeg det rigtige sted hen, men kunne ikke finde der, hvor man skal trække sit nummer. Sur dame ville ikke hjælpe, men meget sød dame ville godt. Så sprang de mit nummer over og ny sur dame ville ikke hjælpe. Det er jo ikke rigtig min skyld, at deres nummersystem sorterer 😉 men ny sød dame ville hjælpe og jeg fik med kludderord forklaret, hvorfor jeg var der. Mistede ligesom fatning ved sur dame. Forstår jo ikke helt, hvorfor man ikke man tale pænt til hinanden sådan et sted? Fjollet.

Er der ikke pænt i øvrigt?

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with b1 preset

Men så sneede det og mit juletræ i gården strålede jul og så bliver man da glad igen! Jeg kan ikke smide det ud – det har jo rødder og lever godt og får hvert år nye skud. Det er planen, at plante det lidt mere fast en dag, et sted. Jeg var også lige et smut forbi lægen her i ugen og udfylde det sidste skema inden “det store kommunemøde”, hvor jeg får svar på min (anden) ansøgning om fleksjobbevilling. Hvis i læser med, kommunemennesker, så ønsker jeg bare en afklaring så jeg for alvor kan starte på mit hjernerystelsesliv 🙂

Processed with VSCOcam with f2 preset
_________________________________________________________________
English: just a short english post – snapshots from the week 🙂

Reklamer