Moments from a Sunday 01.02.15

IMG_1896

(English below) Jeg var så småt ved at løbe tør for tandpasta tidligere på ugen og har nu tre gange forsøgt at købe det ind. Hver gang er jeg kommet hjem med nogle helt andre ting….  Hukommelsen er ikke hvad den har været, og hjernerystelsen gør den heller ikke bedre 😉 Jeg kan også glemme hvorfor jeg gik ud i køkkenet eller hvad en bestemt ting hedder. De første to år efter ulykken kunne jeg ikke huske ordet “køkkenrulle” og derfor endte den med at hedde tingelingen. Det har vi grint meget af, hjemme hos mine forældre, når jeg har været på besøg der. Man må altså grine lidt af det!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Men det lykkedes at få fyldt op på tandpastafronten, efter jeg skrev en indkøbsseddel! Hermed ugens tip 😄 Lav en liste – og på din tlf, som du jo helt sikkert ikke går en meter uden. Jeg glemmer tit sedlen, hvis jeg har lavet sådan en 🙂

Processed with VSCOcam with f2 preset

Søndagen igår var rolig og jeg fik både handlet det mest essentielle og lavet en omelet. Bortset fra den gik i stykker, var det lækkert med et varmt proteinrigt måltid, til at holde blodsukkeret lidt stabilt hen over dagen 🙂 Det hjælper med at holde hjernen lidt mere frisk og i fokus – så det bør jeg helt sikkert gøre mere i!

IMG_1849

Min kanin, der svømmer i gråt og camouflerer sig i sofaen. Han er ligeså blød som han ser ud til og det er så hyggeligt med to bankende hjerter, når man er alene en hel dag, og prøver at hvile sig til ugen der kommer. Der er både job og muligvis en lægeattest der skal udfyldes, ifb. den kommende fleksjobansøgning. Men det skal lige gå op i en højere enhed. Rigtig god mandag  🙂
___________________________________________________________________
English: So just a few shots of my Sunday yesterday, that I spent with my cute rabbit 🙂 Also I finally got the toothpaste, that I have been low in for over a week. I have been to the shop 3 times to buy it, and have each time returned home without it, but with so much other stuff. Tip of the week – always make a shopping list! And then remember to bring it! I use my phone, because I am sure I won’t forget that 🙂 So, my memory is not what it used to be, the concussion really messes it up! I have a hard time remembering what a specific thing is called, so the first years the kitchen towels was just called “the thing” – we had a laugh about that, when I visited my parents “can I have the.. erhmm.. the thing please”. We need to laugh about those things 😉 So since I was out shopping today, I bought something to make a omelet – a nice lunch that kept me full for many hours and kept my blodsugar stable – that really helps my brain to stay focused! Have a great Monday 🙂 

Reklamer

2 tanker omkring “Moments from a Sunday 01.02.15

Der er lukket for kommentarer.