Moments from the week 28.01.15

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Godmorgen! Klokken er 07, og jeg har været vågen rimelig længe. Jeg kører på 3. uge uden mine kiropraktorbehandlinger og det ved hjernen godt. Til trods for diverse meditation, vejrtræknings – og andre øvelser er det i perioder svært at sove. Men så må man jo tænke på noget rart, som fx. hvad man har lavet i løbet af ugen. Det har været en blanding af pænt solnedgangs-vejr og snevejr, og begge dele er i mine øjne velegnet til en gåtur. Sneen frisker lidt op synes jeg!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Der har været mange hyggelige teøjeblikke hjemme. Enten siddende i vinduet og tænke på verden og livet derude eller med lidt norsk nostalgisk chokolade. Blev lige taget tilbage til skituren i 1995, med kvikklunsj og varm kakao på termokanden i rygsækken og med langrendsski på fødderne. Det gad jeg godt igen! Var bare virkelig dårlig til at gå op af bakker på de langrendsski – er det bare mig? Noget andet var slalom som var helt vildt skægt, indtil jeg lige skulle vise jeg var den hurtigste og dermed dummeste, og pludselig rullede rundt på bakken med et knæ der skulle limes sammen. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der har været brækket en ting eller to igennem tiderne…

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Min kollega havde fødselsdag for nyligt og hvad bedre gave end en kage. Jeg har lavet den før, og da hjernen elsker gentagelser, er det ikke så omstændigt at lave den mere. Jeg havde kun nytårspynt hjemme, men det gik an 😉 jeg fik også sagt et farvel til Daghøjskolen i Centrum, et behandlings – og kursussted til ramte af langvarig hjernerystelse, som hjalp mig fra sengen og tilbage til livet efter uheldet. Et nyt slags liv ja, men uden dem, ved jeg ikke hvad der skulle være blevet af mig. De vil altid være mine livreddere og den tak skulle de have, nu hvor de desværre må lukke efter 17 år. Deres arbejde vil altid leve videre og måske kan der åbnes nye døre, på grund af dem.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Noget andet hjernen godt kan lide, udover gentagelser, er at have overblik og det kan man få ved at skrive ugens planer ned i en kalender – et simpelt redskab der virkelig hjælper mig! Min ugeplan for denne er hængt op og jeg har mega countdown til kiropraktor fredag, veninder, gudbarns-besøg og knap så meget countdown til øjenlæge. But is has to be done 🙂 God onsdag!

____________________________________________________________________
English: Just a few moments from the week that passed. I have been out for walks in both beautiful sunsets and snow. Either is good for me, I like the cold snow it kind of freshes up my face! I also had some nice teamoments at home, looking out the window or having a nostalgic moment with some norwegian chocolate, that we always brought on our skitrips when we went back in 1995. Funny how many memories there is in a little chocolatebar! I baked a cake for a friend, and I have done it many times before. My brain likes it, when I am repeating things, and it makes it easier each time. Also, don’t forget to plan your week and write it in a calendar – it gives you a better view of what is going to happen! I am sleeping quite bad at the moment, eventhough I use meditation, breathing exercise and so on, but soon I am going to my chiropractor again and then, hopefully, I will regain my normal concussion self 🙂

Reklamer