Moments from escape weekend

2015/01/img_1806.jpg

2015/01/img_1783.jpg

2015/01/img_1805.jpg

2015/01/img_1784.jpg

2015/01/img_1807.jpg

Her er lidt glimt fra sidste weekend, hvor den sødeste norske pige besøgte mig og slæbte mig med ud i både butikker, på cafeer, bar og tehus. Det er jo helt vildt med alle de ting på tre dage 🙂 Jeg blev luftet og det var fantastisk at være lidt normal igen, om end det har betydet, at jeg har været endnu mere unormal denne her uge… Jeg bander det lidt væk, men jeg har kendt hende i mange år og hvis vi ikke bruger en weekend sammen i ny og næ, ses vi ikke. Det skal ingen hjernerystelse stoppe mig i 💪 Det er selvfølgelig ikke som for 10 år siden da vi mødtes, hvor vi trænede sammen flere gange om ugen, shoppede i mange timer uden at jeg begyndte at tude midt i magasin, gik lange ture og lavede mad sammen. De der dage hvor man tog afsted kl 10 og først kom hjem igen kl 19, blot for at smutte ud igen i de høje hæle. Nu er vi sammen på en anden måde, men den gamle Charlotte titter også frem når vi ses – og det er et glædeligt gensyn 🙂

2015/01/img_1782.jpg

2015/01/img_1808.jpg

2015/01/img_1785.jpg

Champagnen var en gave jeg havde fået og den fik sin rette plads lørdag aften inden sushi og drinks. Tak til champagnen, til Treo, til isposen og til en forstående veninde, som både bar poser og lavede mad, havde slik med og altid med et smil på læben. I sådan en weekend glemmer man jo lige kommuner og andet og nyder nuet og lader lidt som om man har ferie. Skål for det og for ikke at tage selv de små øjeblikke for givet 👌
____________________________________________________________________
English: so a few snapshots from last weekend, where I had a friend visiting me. I did so many things, that I would usually spread out a bit more. My friend lives on another country, so if we dont spend a weekend together now and then, we simply don’t see eachother. So no concussion can stop our friendship ;-)! I have been really tired this week and sure miss the old me, who could do so much more in little time. But that is how life is now, and honestly, the weekend was amazing. I enjoy doing things so much more now, just because I choose it and do not take anything for granted. The photos show our afternoontea, drinks and champagne – we have to live a little you know 😉

Reklamer

5 tanker omkring “Moments from escape weekend

 1. Hej Charlotte! Jeg er lige begyndt at læse/følge med i din blog. Jeg lider selv af PCS på 5. år og har egentlig i al den tid følt mig meget alene med alle de op- og nedture der følger i kølevandet også ift. ikke at blive forstået og hjulpet.
  Så det er rigtig rart og indsigtsuldt at læse om andre med mere eller mindre samme udfordringer.
  Jeg kunne godt tænke mig at spørge dig, hvordan du klarede at være på bar? Hvis du er støjfølsom, må det have været hårdt for hovedet, og hvis du fik det skidt efterfølgende, hvor lang tid tager det så for dig at komme dig oven på sådan en tur?
  Håber det er ok, jeg spørger…
  Kh Karin

  Liked by 1 person

 2. Nøj. Hvor lyder det bare fantastisk.
  Nogle gange må man altså bare parkere hovedet og sige hej til sit gamle jeg. Jeg kender det godt. Og jeg kender også godt banderiet bagefter. Dejligt at du er ved at komme til overfladen igen 🙂

  Liked by 1 person

 3. Pingback: Tip: Going out after dark… | Shaken not disturbed

 4. Kære Karin. Tak fordi du læser med ☺️ Synes det er så fint at vi finder hinanden os med langvarige følger og kan finde støtte og vide, at man ikke er skør 😉 Jeg blev så glad for dit spørgsmål at jeg valgte at uddybe det i en ny post 🙂 så tak for det! Rigtig god lørdag aften 🙂

  Like

Der er lukket for kommentarer.