Moments 16.01.15

2015/01/img_1766.jpg

2015/01/img_1767.jpg

2015/01/img_1768.jpg

2015/01/img_1765.jpg

2015/01/img_1709.jpg

 

Lidt billeder og øjeblikke fra ugen indtil videre, som har været fyldt med diverse papirarbejde med kommunen men som I kan se, har der også været hyggelige stunder. Som udsigten fra altanen den anden morgen, jeg er heldig at jeg kan se sådan en fin himmel fra sengen. Og de brune øjne fra lånehunden, da jeg var hos frisør og fik lysnet håret (et lille tip til piger derude: få klip og farve to forskellige dage, ellers bliver det mange timer i stolen og bagefter endnu flere timer med ZZzzzz….). Gåture er det ikke blevet til så mange af, men jeg har været ude og vende i blæsten et par gange. Senere i dag kommer der en meget sød veninde og skal hygge med mig hele weekenden og jeg glæder mig meget! Vi skal på tesalon og få afternoon tea med scones og kager, vi skal gå ture og vi skal spise lækker mad. Hun skal også sidde lidt alene i sofaen, når jeg skal hvile, men det tager vi gerne med, for at kunne ses. Livet kan jo ikke fortsat være på stand by efter 6 år med et rystet hoved, der skal være plads til hygge dage! Der er allerede planlagt hviledage ind i næste uge, så jeg ser det lidt som en lille miniferie ❤

________________________________________________________________________

English: Some moments from the week up until now, where I have been busy with important but very hard paperwork for my concussion case, so I have also done some great things during the week. I looked at the view of the sunrise from my bed, how lucky am I. I went to the hairdressers and got highlights – for the girls out there, I can recommend you get color one day and haircut another day, otherwise it can be too many hours in the chair in one day. I went for a few weeks with heavy winds but really need to get out a bit more from next week. I have a very close friend coming to stay with me during the weekend, and she knows all about my concussion. I see it as a little mini holiday for me and have already planned some rest days next week. We are going to have afternoon high tea with scones and cakes, we are going to go for walks and eat great food. See Copenhagen and just have som company. I can’t wait! She will also spend some hours alone in my sofa while I rest, but we will take that – as long as we can see each other. Life can’t keep being on hold after 6 years with a concussion. I need to live a little ❤ 🙂 

Reklamer

En tanke omkring “Moments 16.01.15

Der er lukket for kommentarer.