Moments from Farum and the past

2015/01/img_1689.jpg

2015/01/img_1692.jpg

2015/01/img_1710.jpg

2015/01/img_1691.jpg

2015/01/img_1690.jpg

Et par øjeblikke fra en tur i Farum, hvor jeg besøgte en veninde og fik snakket om livet og drømme, nedture og opture, håb og vilje og ikke mindst fremtiden. Der er så ret hyggeligt i Farum, og jeg kan virkelig godt li den forstad. Faktisk har jeg helt lyst til at bo der en dag. Jeg har været der nogle gange og besøge veninden, men jeg har også en tilknytning til en dyrehandler i Farum. Det var der, jeg fandt min første kanin. Mercedes. Ej hvor var hun sød og kær. Det var mit første kæledyr med pels (fisk og skildpadder tæller ikke helt vel), jeg manglede i høj grad selskab, nu hvor jeg var så meget hjemme og havde ondt i knolden. Desværre kun var hos mig en uge, så måtte hun videre på de uendelige græsmarker, da hun blev syg. Jeg sad ret langt nede, det var et år efter hjernerystelsen, og havde mistet hele mit gamle liv og Mercedes skulle ligesom sparke lys i mit liv, der på alle måder var gået i stå. Så jeg tudede i en uge og min familie skulle virkelig bære over med mig, men det var nok ikke kun kanintårer…. det er 5 år siden, hold nu op hvor er jeg kommet langt siden da! Jeg fik hurtigt skaffet en ny kanin og efterhånden lettede den sorte sky også fra mit hoved. Jeg lærte at tilpasse mig livet som det var, og fik mange timer til at gå med at kigge på kaninhop og ae en blød pande. Nå, men ham den gråhåret lever i bedste velgående og hopper glad rundt sammen med mig i min stue, her på en regnfuld lørdag 😉

mercedes1

mercedes2

mercedes3Her er lidt billeder af Mercedes 🙂 

English: Some snapshots of my trip outside Copenhagen earlier this week. Doesn’t it just look nice up there in Farum? I would love to live there one day! This is the little town where I found my first bunny many years ago, one year after my concussion. I needed some life, being so much at home! So I went to Farum and came home with this little cutie, but she had do go to heaven after just one week, because she got sick. I cried my eyes out for many days, but I am sure it was not only bunnytears. I was kind of sad, due to all of the things I had lost due to my concussion. That is now 5 years ago, and I have come so far! Happy Saturday out there, it is raining and I am not really planning on doing anything! 

 

 

Reklamer