White tulips and a quick hello

2015/01/img_1637.jpg

2015/01/img_1635.jpg

2015/01/img_1636.jpg

Det er fredag eftermiddag og jeg sidder her med en kande varm citron/ingefær te, efter at have været forbi kiropraktor og fysioterapeut i morges. Kaninen ligger på gulvet, lige akkurat så tilpas langt væk, at man lige kan nå ham. Lidt sødt, faktisk. Jeg har fundet min notesbog frem igen, til at skrive blogideer i. Ikke fordi jeg var løbet tør for ord, tværtimod har jeg så mange lige nu, at jeg ikke kan finde orden i rodet. Så der er flere indlæg på vej, men jeg har lige en hjerne der skal være med. Ved ikke lige hvor den er henne nu faktisk, hvis du ser den, så send den lige hjem med en stor æske chokolade.

I mellemtiden så pynter de fine hvide tulipaner i stuen og jeg propper så mange hyggelige små øjeblikke ind i min dag, som overhovedet muligt. Hvorfor jeg blogger, har jeg tidligere skrevet et par ord om her. 

2015/01/img_1624.jpg

_________________________________________________________________________________

English: So just a short post to say have a great weekend, I will show you these beautiful white tulips that I found the other day. Mr. bunny is relaxing on the floor, just where I can reach him, which I think is pretty cute. I have more blog posts coming up as soon as my brain is able to write them –  why I blog, I have mentioned before in this post. 

Reklamer

3 tanker omkring “White tulips and a quick hello

Der er lukket for kommentarer.