Good days and not so good days

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/028/66244434/files/2015/01/img_1667.jpg

I dag brændte havregrøden på, uden at det gjorde noget. Det var kun i bunden, og den kunne jo sagtens spises alligevel. Hvis det var sket i går, havde jeg nok ikke været helt så okay med det. Nogle dage er gode, nogle dage er dumme – i går var en dum dag. Jeg vågnede med et møgunge hoved, og forsøgte ikke at tage smertestillende, fordi det syntes jeg lige at jeg skulle skære ned på i går. I stedet prøvede jeg at hvile det væk, lige lidt hjalp det, jeg prøvede at sove det væk, men vågnede bare med endnu mere hovedpine og så til sidst prøvede jeg at æde det væk. Det tog da fokus lidt væk, om ikke andet… Det gode er, at en dårlig dag kun varer 24 timer og man starter på ny i dag, hvor det hele føles lidt bedre!

________________________________________________________________

English: So sometimes it’s a good day and sometimes it’s a bad day. Today is alright – yesterday was terrible. I woke up and could feel my head more than usual. I should have taken some painkillers but I am trying not to do that so much. Instead I had a day where I tried to rest rest rest, little did that help, I feel a sleep but only woke up with more headaches and finally I tried to eat it away, which didn’t work either. The good part is, that a bad day only lasts 24 hours and today I am feeling a bit better.

Reklamer

3 tanker omkring “Good days and not so good days

Der er lukket for kommentarer.