Moments 03.01.15

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/028/66244434/files/2015/01/img_1607.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/028/66244434/files/2015/01/img_1606.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/028/66244434/files/2015/01/img_1605.jpg

Et dejligt og meget chokolade fyldt øjeblik i dag, efter en gåtur med en veninde. Året er startet lidt trægt op her på Østerbro. Man kan ligesom ikke lade være med at gøre status omkring nytår, hvad der gik tabt og fundet sidste år og hvor meget man ønsker der bliver anderledes det her år. Nu skal jeg lige lande på benene igen, og så kan det nye år får lov at skinne! Øjeblikke som disse hjælper 😊
____________________________________________________________________
English: so a moment like this really saves the day. I had a good walk with a friend and came home with a coconut chocolate bar to make the afternoon nice. I can’t help thinking what was lost and gained last year, and how much so hope that things will be different this year. I just need to land in my feet again, and then the new year can shine!

Reklamer

En tanke omkring “Moments 03.01.15

  1. Hm. Nej, det er tidspunkt på året, hvor man (læs: også jeg) godt kan blive “ramt” af melankoli og eftertænksomhed. Både pga det åbenlyse – at det er afslutningen på et år – et dejligt, håndgribeligt helt år.
    For mit vedkommende skyldes det også, at det er en milepæl behæftet med handlinger og arrangementer, der gør det nemt at huske tilbage på. Og dermed også at sammenligne med. Og når kvantespringet er udeblevet, bliver jeg lidt trykket.
    Men hey – det er også en ny start. Og jeg ønsker for dig, at 2015 må blive lysere og bedre end 2014.

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.