Helloooooooo to a new year!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/028/66244434/files/2014/12/img_1549.jpg

2014 var et dejligt, ret langt, spændende og udfordrende år, med mange personlige erfaringer rigere. Det var det år, hvor jeg for alvor begyndte at hjælpe andre med hjernerystelse igennem Hjernerystelsesforeningen og så var jeg også lige forbi Go’ Morgen Danmark for at fortælle om mit hoved. Det var en stor oplevelse, men det største var de beskeder jeg efterfølgende fik fra andre ramte, der pludselig ikke følte sig alene mere. Det var også året hvor bloggen her så dagens lys, en personlig udfordring der stadig skræmmer lidt, men det er faktisk rart at fortælle og lave et rum, hvor man er ok selv med et rystet hoved.

Året har også budt på hyggelige familieferier, en fantastisk nyfødt pige som blev mit gudbarn med tilhørende barnedåb, en sommer på Fyn og mange gåture rundt omkring. De fleste med hyggeligt selskab. Desværre var det også året hvor min ældste kanin valgte at tage ind i en anden verden, men min anden bløde gråhåret kanin fik, efter lidt krise, fundet fred i single tilværelsen og vi har det udemærket her på Østerbro, os to sammen.

Det var også det år hvor jeg blev sendt i møde med en talepædagog, en neuropsykolog, en ny speciallæge og utallige kommunemøder. Det var året hvor jeg begyndte min revalidering, håbefuld, at jeg ville kunne mere, men desværre er det kun timemæssigt gået den forkerte vej.

Det var året uden mange oplevelser efter kl 21, de kan tælles på en hånd. Det var året med mange nej til ting, fordi overskuddet ikke var der og hovedet teede sig. Min energi blev lagt i praktikken, på at hjælpe andre og så de små gode øjeblikke som holder mig oppe. Det har været lidt op af bakke, men jeg har det godt, er i live, tackler modgang bedre og lander på mine ben – som altid. Tak til mig bagland for altid at gribe mig – må I alle få et dejligt nyt år, fyldt med glimmer, rask krop og gode oplevelser ❤️

Af 2015 ønsker jeg mig flere oplevelser, flere JA og færre nej, at turde mere og samtidig planlægge det, så hovedet ikke falder bagover hvis jeg så siger ja. Jeg vil se mine dejlige veninder oftere! Jeg ønsker en afklaring ift. min jobsituation, jeg ønsker et fleksjob af hele mit hjerte. En sød mand må også meget indfinde sig med mig i min sofa. Så ønsker jeg mig også en afklaring på min erstatningssag. Det ville åbne materielle muligheder, som slet ikke ville være dårligt. Wish me luck – here we go again 😉

______________________________________________________________________________

English: So 2014 has come to an end, and it has been an exciting, tough, long and challenging year, with great moments in between. I have learned so much personally and I am surely getting wiser and more content regarding myself and my concussion. It was the year when I went on national TV to talk about my concussion, and it was the year where I helped others with dealing with their concussion. That has given me so much, I am so thankful that I have been able to do that. I have also been on great family vacations, enjoyed the birth of my goddaughter and lots of nice walks. My oldest rabbit went into the sky, we surely miss her, me and my other rabbit. I have been to new doctors, neuropsychologist and through speech therapy in order to help me with a better daily life, and I have been trying to see how many hours I can work. Unfortunately I can work less than 2013, but there has been so much stress about it. In this year I said no to too many things, due to my concussion, and have not been enough out and about having fun. From 2015 I wish to say more YES, I wish to be better to plan so that my head can manage when I say yes, I wish to be cleared for work for the amount of hours that I can do, I wish for a man that would like to spend more time with me and I sure wish for more travel and experiences. Wish me luck – here we go again! 

Reklamer

7 tanker omkring “Helloooooooo to a new year!

 1. Jeg ønsker dig det bedste nye år man overhovedet kan forestille sig! Tak fordi du altid har været en fantastisk støtte for mig. Vi har efterhånden overlevet så mange ting, at 2015 må blive piece of cake for os. Sammen klarer vi det hele. Godt nytår kære ven ❤

  Liked by 2 people

 2. Kære Charlotte
  Rigtig meget pøj pøj i 2015. Gid bedring og godt helbred må fylde meget og give plads til en masse ja’er.
  Tak for dit vigtige arbejde i Hjernerystelsesforeningen.
  De aller bedste hilsener
  Didde

  Liked by 1 person

 3. Pingback: The grass is also green on your side | Shaken not disturbed

Der er lukket for kommentarer.