A walk in the suburbs on Christmas Eve’s Day

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/028/66244434/files/2014/12/img_1466.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/028/66244434/files/2014/12/img_1468.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/028/66244434/files/2014/12/img_1467.jpg

I går gik min søster og jeg en julegåtur i det forstadsområde, hvor mine forældre bror. Normalt er det ikke så smukt, men i går ramte solnedgangen lige vores tur og lyset var smukt. Jeg håber, at alle havde en dejlig og hyggelig juleaften. Her var der lækker and, sprøde svær, søde unger, pænt træ, familie, chokolade, rødvin og gode gaver.

I dag er det dagen hvor der skal drikkes te, spises rester, leges med LEGO og jeg skal snige så mange hvil ind, jeg kan slippe afsted med. Hjernerystelsen gav mig den den bedste juleaften i 6 år, på trods af jeg har mange “tømmermænd i dag”, men det er vigtigt man husker de små fremskridt! Godmorgen til jer og glædelig juledag ❤️🎄🎁
________________________________________________________________________
Yesterday me and my sister went for a christmas walk, during the sunset in the suburbs where we are celebrating Christmas. Hope you godt through Christmas eve alright, I had a lovely day and evening with my family, with the best Christmas dinner and happy children. The concussion gave me the best Christmas in 6 years, it is so important to remember the little steps forward! Have a great Christmas Day and enjoy ❤️

Reklamer