Christmas time and how to

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/028/66244434/files/2014/12/img_6101.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/028/66244434/files/2014/12/img_1429.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/028/66244434/files/2014/12/img_1440.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/028/66244434/files/2014/12/img_1444.jpg

English below

Julen er skøn og er lige om hjørnet! Jeg ville ønske jeg kunne skrive en happy post, om hvor meget jeg glæder mig til julen uden forbehold, men det er ikke helt uden nervøsitet, at juleglæden indfinder sig her på Østerbro. Se stemningen på billederne 😉 Det er, helt ærligt, faktisk helt vildt hårdt at være afsted i juledagene og ikke kunne sove i sin egen seng, at skulle deltage i samtaler med flere personer på en gang, være sammen i mange timer og også overkomme transporten. Jeg sover, hviler, spiser og er på piller. Og efter jul sover jeg noget mere. Planlæg hvad der skal bruges energi på, hvil og spis – det er mine 3 bedste juleråd til jer, der ikke har så meget energi. Skal du holde jul med en, der har slået hovedet eller bare er lav i energi, så giv plads, lad vedkommende være stille hvis man ønsker det (nogle gange er det rart bare at sidde og lytte, uden at deltage i samtalen) og ikke stil spørgsmåltegn lige der i juledagene. På en måde skal der jo være plads til alle i julen – både dem der helst vil sove og de små der hopper rundt 

Men – det bliver helt sikkert både rigtig hyggeligt og dejligt i julen i år! Jeg har et værelse for mig selv, jeg har mit høreværn og jeg har mit gode humør. Og konfekt. Og chokolade. Det er jo desværre ikke en selvfølge, at julen er hyggelig hos alle, men jeg håber alligevel, at den bliver det i år for alle I søde læsere!

En lille hjælp kan være denne guide, 11 tips for at komme igennem julen. Jeg har læst den – den giver faktisk en del gode tips og minder en på, at offerrollen er ikke værd at udfylde 🙂 Nyd julen og få det bedste ud af det!

_________________________________________________________________________
Translation: Christmas is just around the corner, and I wish that I could write a post without any anxiety about christmas. But the fact is, that no matter how cozy the holidays are, I am always a bit nervous, of how much my head will suffer from the company, the meals with other people, the long hours and the less sleep. But I look forward to christmas anyway, always, and I am sure it will be even better this year! I can suggest you read this guide if you have less energy, as it gives some tips how to get through the holidays in the best possible way. Plan, rest, eat – that is my advice to you. Are you a relative to a person with a concussion, my best advise is to let the person be in its own space, let them be quiet if they do not have the energy to talk (sometimes it is just nice to sit, and listen to other people around you) and don’t ask any questions. I am sure we all want to have some great days, and even if you don’t celebrate christmas or have really bad headaches, I still hope that you will get a few great moments with someone you care about  Enjoy at make the best of it! 

Reklamer