6 years ago – happy birthday concussion!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/028/66244434/files/2014/12/img_1386.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/028/66244434/files/2014/12/img_1387.jpg

English below

Det er i dag 6 år siden, at jeg faldt på min cykel og fik en hjernerystelse, der ikke vil gå væk. Tillykke til dig, hjernerystelse, med din 6 års fødselsdag. Din lille møgunge – bliv nu voksen og moden og sød og venlig og overbærende. Giv mig overskud, kærlighed, plads, energi, ingen smerter og min selvstændighed tilbage. Men nu er du her og jeg har efterhånden fundet ud af, at det bedst kan betale sig at være sød ved dig. Så jeg har lavet et 6 tal i konfekt. Det ligner lidt en lort, men det er det jo egentligt også 😄 Senere står den på kage på en cafe i København med en veninde – Tillykke og lad os lige beslutte, at de næste 6 år bliver lidt sjovere 😉

 

______________________________________________________________________________________

Translation: So this day, 6 years ago, I fell off my bike and got a concussion. Hardly a day I forget, so happy birthday concussion. You little brad – please just grow up and give me my energy, my life, my independence back. But I guess you will stay for a while now, so I better be nice to you. Here you go, a cake to celebrate that the next 6 years will be so much more fun!

Reklamer

2 tanker omkring “6 years ago – happy birthday concussion!

  1. Så sjovt med at det ligner lidt en lort – og også lidt er. Jeg kom sådan til at skraldgrine 😀
    Tillykke med at have klaret de 6 år så flot. Jeg er glad for at jeg har kendt dig mange af de år. Du har været guld værd for mig! Vi skal nok få det meget sjovere de næste 6 år!
    ❤ Ivalo

    Liked by 1 person

  2. Pingback: Dagen efter dagen og en mor’s vise ord | Shaken not disturbed

Der er lukket for kommentarer.