Snapshots from walking – local

IMG_1132-1.JPG

IMG_1150-2.JPG

IMG_1131-2.JPG

IMG_1158.JPG

IMG_1159.JPG

English below – photos from walking

Sidste nye billeder fra mine gåture, som i denne uge har foregået bag om Østerbro. Jeg har ikke kommet nye steder hen, eller langt væk pga. en del andre planer i kalenderen, men jeg har formået at gå små ture på cirka en halv time. Jeg har nydt det dagslys der har været, det er jo alt for hurtigt væk i øjeblikket! I dag måtte jeg desværre aflyse en julebrunch med de sødeste studiepiger, det er aldrig sjovt at måtte sige nej, når man gerne vil. Men jeg må huske på alt det gode der er sket i løbet af ugen, varme mig på det og smile af de hyggelige ting, jeg med glæde har brugt min energi på.

Husk at jeg har en konkurrence kørende på bloggen om elektriske lys fra Philips, hvor jeg trækker en vinder på mandag d. 15. december. Deltag her 🙂
_________________________________________________________
Translation: just a few snapshot from my walks this week. Did not manage to go to new places, but just went local. I was out during the day, looking for sunlight, and enjoyed the silence that is behind the big roads.

Reklamer

En tanke omkring “Snapshots from walking – local

Der er lukket for kommentarer.