Shaken birthday with great friends

IMG_1203.JPG

IMG_1197.JPG

IMG_1204.JPG

IMG_1201.JPG

IMG_1196-0.JPG

IMG_1202.JPG

English below – photos from my birthday. Present where both the black candle light thing next to the cat and the pillow in the same photo

Jeg havde fødselsdag i går (hurra!) og havde en dejlig skøn dag. For første gang siden hjernerystelsen, holdt jeg fødselsdag her i København hvor jeg bor, og ikke hjemme hos mine forældre på Fyn. Lige præcis denne dag ville jeg ønske, at jeg ikke havde et rystet hoved og kunne fejre med mange mennesker. Men det er blevet nemmere og jeg har haft nogle rigtige gode dage hvert år, med søde veninder og familie.

I år havde jeg delt det op. Aftenen inde var der fødselsdagsmiddag hos min bror og kæreste, med forkælelse i stor stil! På selve dagen blev jeg vækket af en meget kærlig kat som jeg passer, og jeg fik en veninde til morgenmad. Jeg hentede bagerbrød om morgenen og havde dækket op aftenen inden. Vi hyggede så meget. Derefter havde jeg mange timer alene, hvor jeg gik en tur, sov, lå på sofa og spiste chokolade og morgenmadsrester (jeg måtte spise lige hvad jeg ville denne dag), inden jeg tog ud til middag om aftenen. Kl 17 var jeg parat til at gå i seng, men jeg kastede mig over musik og Treo, og fortrængte al hjernerystelse i nogle timer. Tog hæle på, Lip gloss og støvet fest tøj. En gang om året må jeg have lov 🙂 Jeg mødtes med to tidligere studieveninder på en restaurant, hvor vi spiste lækker mad og rigtig hyggede. Jeg havde, da jeg bookede bord, bedt om et afsides bord og det fik vi. Jeg havde en fantastisk dag og med planlægning, hvil, ingen planer næste dag – så går det 🙂 Det nytter ikke at holde fri fra hovedet – hvis hvil integreres i planerne, bliver dagen bedre!

Jeg drømmer om at booke et langt bord på en restaurant og danse videre bagefter, med alle jeg kender samlet et sted. For jeg ville elske at dele denne dag, med alle jeg holder af. Ikke bare fejre fødselsdag – fejre hinanden, det gode i livet, sommer, vinter, al den støtte jeg har modtaget. Jeg mangler bare lige lidt overskud, penge og frihed – men mon ikke det er på vej 🙂 ❤️
_____________________________________________________________
Translation: yesterday was my birthday and I had the best day! I have to celebrate with few people at a time and with resting in between – it just makes the day better. So this year I started with a pre birthday dinner at my brothers place, where I really got spoiled! On the day, I had a friend over for breakfast, and the table had been set the night before. I went out for bread and cakes in the morning and we had a great time! After that I had quite a few hours alone, where I went for a little walk and took a nap and eat chocolate and breakfast leftovers (just because I could). At 5 pm I was ready to go to bed, but I took some pills and turned up the music. I forgot my concussion for the night and went out in heels and in my dusty party clothes – once a year I am allowed 🙂 I had the best night with two great friends, lovely food and great girl time.
One day I want to book a long table for all the people I know and celebrate not only my birthday, but eachother, all the support I have gotten, summer, winter and my friends. I only need some money, some more energy and freedom – I am sure it is all on the way 🙂 ❤️

Reklamer

3 tanker omkring “Shaken birthday with great friends

Der er lukket for kommentarer.